![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8795
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seni Seviyorum
Sen yoksun şimdi Söyle bana sevdiğim Bütün camlarını kırayım mı İstanbulun? Bütün kaldırımlarına ismini kazıyayım mı bu şehrin? Deniz kenarına kadar yürüyüp haykırayım mı vapurlara? Biliyorum dönüşü yok bu gidişin Benim yüreğim sende iken, senin ayakların bir başka yerde. Ben burada yalnızlığımla sohbet ederken Sen yanlızlığa bile vakit bulamayacak kadar meşgul olacaksın. Zaten pek de umudum yoktu ya neyse Sen aldırma bana ben hep böyleyimdir. Belki haberin olsaydı seni sevdiğimden Ben bu şehirde sensiz kalmazdım. Sen hayallerim yerine yanımda olurdun. Naparsın ben de buyum işte Sevmem sevgimi belli etmeyi Gerçi yanlızlığı da sevmem ben. Korkuyorum ölene dek yollarda sensiz yürümekten. Korkuyorum sabahlara sensiz günaydın demekten. Korkuyorum. Ben şimdi bir deniz kıyısındayım. Saat de epey ilerlemiş ya. Vapurlar son seferini yapıyor Haykırıyorum bağırıyorum ama Duymuyorlar, hoş sen de duymuyorsun Evet yine şafak sökmek üzere Ben yine sensiz bir güne baslıyorum biçare Derdimi kimseye anlatamam anlamazlar zaten. Diyecekleri tek şey "Boşver Aldırma" kelimesi olur. Onlar ne bilir ki benim sevgimi, bilemezler Zaten umrumda da değiller Yine duymayacaksın biliyorum olsun Ben de şimdi denizlerine haykırıyorum İstanbulun Seni Seviyorum!!! Seni Seviyorum!!! |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|