![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 15 Thanked 3 Times in 3 Posts
Üye No: 18755
İtibar Gücü: 2000
Rep Puanı : 2278
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ahmet Özal gaza geldi
11 Mart 2008 Salı 09:28 'Dede' operasyonu kapsamında gözaltına alınan Ahmet Özal 'azmim arttı' dedi ve beklenmedik bir açıklama yaptı. Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda başlatılan “Dede” operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve Cumhuriyet Savcılığı’ndaki sorgusunun ardından serbest bırakılan 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın oğlu Ahmet Özal, ANAP Genel Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. SİYASETE GİRME AZMİMİ ARTIRDI Serbest bırakılmasının ardından Edirne Adliye Sarayı bahçesinde gazetecilere açıklama yapan Özal, “komplo” olarak nitelendirdiği bu olayların siyasete girme azmini artırdığını belirtti. ANAP GENEL BAŞKANLIĞI'NA ADAYIM Özal şöyle konuştu: “Benim siyasete girme hazırlığında olmamın bazı insanları rahatsız ettiğini biliyorum. Ama kimse engel olamayacak. Benim siyasete girmemle ilgili kararımı daha da artırdı. Siyasete giriyorum ve ANAP Genel Başkanlığı’na adayım.” Özal, “Sorgu sırasında ve ifade vermem sırasında da öğrendim ki, bu olayların arkasında değişik olaylar var. Bunu daha sonra açıklayacağım” dedi.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|