www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 03-23-2008, 08:14 PM   #1
ÇaKıR-
Bağımlı Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2079
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi : ÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond repute
Varsayılan Tuncay Özkan: KÖPEKSİN

Tuncay Özkan: KÖPEKSİN

Tuncay Özkan'dan Başbakan ve Milli Eğitim Bakanı'na ağır hakaretler..
23 Mart 2008 / 16:52

Kendisinin gözaltına alınıp alınmamasıyla ilgili olarak da, "Beni götürmezlerse, işkence tezgahlarından geçirmezlerse, ben de onların yüzüne tükürmezsem namerdim." dedi.

BAŞBAKAN KUYRUKLU YALANCI
Tuncay Özkan, Biz Kaç Kişiyiz Denizli Platformu tarafından Bakbay Düğün Salonu'nda düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katıldı. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Özkan, Başbakan Erdoğan hakkında yorum yaparken bir katılımcının, "Yalancı!" diye bağırması üzerine şunları söyledi: "Yalancı, hem de kuyruklu yalancı. Bir ülkenin başbakanı, sokaktaki ite köpeğe beni hedef göstermek için, '82 yaşındaki kadının başörtüsünü çekti, aldı.' diyor. Anadolu'da bir kadının başörtüsünün çekip alınmasının ne anlama geldiğini ben bilirim. Ben Anadolu çocuğuyum, başka bir şey çocuğu değilim."

BENİ DE ALMAZLARSA YÜZLERİNE TÜKÜRECEĞİM
Ergenekon davası kapsamında gözaltına alınan Cumhuriyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlhan Selçuk'un gözaltına alınış şeklini de eleştiren Özkan, "Mustafa Kemal'in askeri olarak beni götürmezlerse, işkence tezgahlarından geçirmezlerse, ben de onların yüzüne tükürmezsem namerdim. Onlardan her türlü namussuzluğu beklerim, beni bu yoldan alıkoyamazlar. Ben halkımdan ayrılmam. Sizlerle beraber karanlıkla mücadele etmeye devam edeceğim." şeklinde konuştu.

ANDIMIZI SİLDİLER
Eğitim anlayışının toptan değiştirilmeye başlandığını da iddia eden Özkan, "Andımızı sildiler. Türklerin kurtuluşunu, Fransızların Kahramanmaraş'tan, Gaziantep'ten çıkışını, Sütçü İmam öyküsünü, Fransızlar istemiyor diye kitaptan çıkardılar." dedi.

MİLLİ EĞİTİM BAKANI KÖPEK
Konuşması sırasında dinleyicilerden birinin, "Milli Eğitim Bakanı yobaz!" diye bağırması üzerine de şunları söyledi: "Yobaz ama nasıl yobaz? Özel okulların Atatürk köşelerini kaldırtıyor. Emperyalizmin uşakları ki nasıl uşaklar. Uşak bile değil, köpek bunlar köpek."

CHP KABUL ETMEZSE TÜRKİYE'Yİ DOLAŞACAĞIM
Mayıs ayının beklenmesini isteyen Tuncay Özkan, sözlerini şöyle tamamladı: "Ben CHP'ye üyelik başvurusu yapacağım. Kabul ederlerse oradayım, yoksa Mustafa Kemal'in bayrağını açıp Türkiye'yi dolaşacağım."

ENSONHABER.com'un ÖZEL HABERİ: Tuncay Özkan'ın CHP'ye başvurusu neden kabul edilmiyor
Tuncay Özkan'ın 3 ay önce üyelik için CHP'ye başvurduğu, ancak kabul edilmediği ortaya çıktı.
ÇaKıR- çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:11 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.