www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 02-06-2006, 05:38 PM   #1
Anarchist
Geçerken Uğradım

Anarchist Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 2
Üye No: 3734
İtibar Gücü: 1479
Rep Puanı : 2167
Rep Derecesi : Anarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant future

Moskova'da 'röntgen kız' lakabıyla tanınan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Natalya Demkina'nın olağanüstü görme becerisi, herkesi şaşırtıyor.

İHA - Moskova Tıp Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Natalya Demkina, kurduğu özel teşhis merkezinde hastalarının iç organlarını hiçbir teknoloji kullanmadan çıplak gözle teşhis ediyor. Dünyanın değişik ülkelerinin bilim adamları tarafından farklı ülkelerde defalarca özel testlerden geçirilerek, olağanüstü becerisi belgelerle kanıtlanan Natalya Demkina, yaklaşık 10 yıldan beri yurt içi ve yurt dışından binlerce kişinin şifa bulmak için aradığı insan haline geldi.

Kendisine başvuran insanları bizzat çalışma odasında kabul ettiği gibi posta adresiyle aldığı fotoğraflarına bakmak yoluyla da iç organlarının tam teşhisini yapan Demkina, hayatta olmayan insanların bile fotoğraflarını gördüğünde ölüm nedenlerini tam olarak saptayabiliyor. İHA'ya özel açıklamalarda bulunan Demkina, "Geçtiğimiz günlerde Japonya'da Japon bilim adamları tarafından testten geçirildim. Gözle gördüğüm görüntülerin röntgen cihazlarının verdiği görüntülerle aynı çıkması üzerine onlardan da özel yeteneğimi kanıtlayan bir diploma aldım. Ayrıca Japonya'da hakkımda iki ayrı film çekildi. Yakında Discovery kanalı da hakkımda dizi çekmeyi planlıyor" şeklinde konuşurken, kendisinin bu yeteneğinin Tanrı tarafından verilen bir nimet olduğuna inandığını söyledi.

Natalya tarafından iç organları teşhis edilen Svetlana Gerasimova isimli hasta ise, "Natalya'nın teşhisleri, tahmin ettiğim teşhislerimle aynı çıktı. Hastanelerden farklı olarak burada çok rahat şekilde muayene edilmekten çok memnun kaldım. Natalya gerçekten harika" dedi.

Ayrıca hastaların Natalya Demkina'nın kabulüne girmek için aylar öncesinden randevu aldıkları ve hizmet bedelinin ise yaklaşık 550 ABD doları olduğu öğrenildi.

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı