![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 10 Thanked 34 Times in 20 Posts
Üye No: 5897
İtibar Gücü: 1514
Rep Puanı : 1958
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Büyük bir savaş çıkmış. Bütün dünya bizim Trabzonlular’a karşı... Derken herkes kendilerine siper kazmış. Trabzonlular ayrı bütün dünya ayrı. Ve savaş başlamış. Trabzonlular bir bir öldürülüyormuş bu işe bir çare bulalım demişler. Temel:
-Uşaklar herkes eğilirse de bizi vuramazlar. Derken herkes eğilmiş. Diğer taraftan da düşman kuvvetleri bir buna çare olarak plan yapmış ve başlamışlar: -Temel kim? oradan bir ses: - Benim ula... baamm Temel ölmüş! Bir ses daha gelmiş: -Dursun kim? - O da benim ula.... bammm Dursun da ölmüş!! Neyse Trabzonlular da akıllanmış ve bu sefer onlar başlamış: -Hans kim? Ses yok! -Maykıl kim? Yine ses yok! Derken bir ses: -Hans'a kim seslendi? -Ben ula... BAAAMM! |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Temel Ameikaya Savaş Açarsa | Spy_MasteR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-01-2007 09:32 AM |
bizim temel busha savaş açarsa:) | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-17-2007 07:15 PM |
Bizim Temel Busha Savaş Açarsa:) | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-07-2007 06:12 PM |
Temel Bush'a savaş açarsa :)))) | whitewolf | Eskiler (Arşiv) | 4 | 12-02-2006 09:28 PM |
Türk Savaş Uçakları!Görevin Yunan savaş uçaklarını indirmek! | hadden | Oyun Download | 4 | 10-03-2006 04:11 PM |