![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57924
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kaçak
Kaçak mavisini içiyorum hayatın özlemler, hasretler bir tarafa zehir zemberek bir tat var ağzımda tanımadığım güçlerden kalma ve elimde duman dilimde hala o yanık şarkılar yollardayım şimdi dün gibi, yarın gibi… yollardayım kaç bahar sevdası bu kaç köy kaldı arkamda, kaç şehir kaç anımsamadığım isim kaç lanetle andığım ve suyu kuruyan derede el sallayanım olmadı hiçbir zaman bu nasıl dünya belki dönmeyeceğim bir daha belki… ağırlığım kadar içiyorum mavi hayatı ne gözlerimin rengi ne de attığım adımlar bir tek mavisini içmek için yollardayım ne dağların hüzün esen rüzgarı, ne de ovanın o kavuran sıcağı ne sınır,ne tel örgüler engel ne kelepçeler, ne de zindanlar… yol boyu çiçekler ve etrafında kör arıların dolaştığı kara bir zaman içindeyim kim bilir, mevsimin kimden yana döneceğini kim bilir, kimin kimden önce öleceğini güç mü, para mı, zorba mı… yoksa fakir fukara mı söyle bana kim… bir tek sen kalıyorsun anılarda bir tek sen yaprağı dökülen dalda yuvası dağılan kırlangıç kuşu ne olur sen ağlama Ercan Cengiz |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|