![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 337 Thanked 1,629 Times in 455 Posts
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3258
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada tutuklu sanık Necdet Metin
(40) ile mağdur F.M'nin (30) annesi Zeliha M. hazır bulundu. Mahkeme heyeti savcının iddianameyi okumasının ardından tutuklu sanıktan savunma yapmasını istedi. Necdet Metin, olay günü aşırı alkol aldığını belirterek, alkolün etkisiyle F.M. ile ilişkiye girdiğini söyledi. İlişkinin F.M'nin kendisini ''tahrik etmesi'' ile başladığını iddia eden Metin, şöyle konuştu: ''İlişkiye girmek için F.M'yi zorlamadım. Tehdit etmedim. Hemen hemen kendi rızasıyla oldu. F.M'nin beden veya ruh bakımından kendini savunamayacak durumda olduğunu biliyordum. Kendisini küçüklüğünden beri tanırım. Nasıl böyle bir cahillik yaptım hala inanamıyorum. Pişmanım.'' Mahkeme heyeti, Metin'i 10 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı. -OLAY- Necdet Metin, 11 Eylül 2005'te içecek aldığı F.M'yi otomobiliyle gezdirdikten sonra Çamlıca ve Batıkent Mahalleleri arasındaki boş arazide cinsel ilişkiye girmişti. F.M'nin ailesinin durumu fark ederek şikayetçi olması üzerine kaçan Metin, Bilecik'in Bozüyük İlçesi'nde yakalanarak tutuklanmıştı
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
10 yaşındaki kıza tecavüze 4 tutuklama | GooD aNd EvıL | Yurttan Haberler | 0 | 05-22-2009 04:49 PM |
Devlete ait binada tecavüze 8.5 yıl hapis 9 Temmuz | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-09-2008 12:27 PM |
Anesteziyle tecavüze hapis | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-06-2008 06:57 PM |
6 yaşında özürlü kıza tecavüz girişimi /21 ağustos | LaMéRuS | Eskiler (Arşiv) | 2 | 08-21-2007 11:59 AM |
zihinsel özürlü kıza kürtaj 15kasım | bluekeys™ | Eskiler (Arşiv) | 1 | 11-15-2006 06:50 PM |