![]() |
|
|
#11 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57963
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Canın Sağolsun..
Saatler önce Aldım kalemi elime Senin için birşeyler yazmak İstedim Hani hatırlıyormusun Benim için bir kaç kelime, Birkaç satır birşeyler yaz. Demiştin. Ne yazabilirim,ne diyebilirim. Gözlerinin hayatım olduğunumu, Ela gözlüm ben bu elden gidersem, diye türküler okuduğumumu. Saçlarını okşamanın en büyük Zevkim olduğunumu Sana sarıldığımda hayat Bulduğumumu Kokunun yüreğimi doldurduğu o Karmakarışık, heyecan dolu Dakikalarımı Bana görünen, sadeliğini Saflığınımı Senin için özlemlerimi Senin için duyduğum hayalleri Gördüğüm rüyalarımı Düşlerimimi Yoksa seni, seni Çok çok sevdiğimimi Hangisini, hangisini Gururum olduğunu Söylemem hatamıydı Hatamıydı. Hani çok severdin.. Duyardın beni içinde. Hani sığmazdım kalbine Benim herşeyimsin derdin Ama seni zevkime kurban Edeceğim demezdin Seni bir günde yok edeceğim Öldüreceğim demezdin Canın sağolsun Güzelim Ben alıştım böyle Yaşamaya Ben alıştım Benliğimin günden güne Çalındığına Ben alıştım Sevdama çamur atılmasına Ağlamak bende tutku oldu Gözyaşlarım sevgilim Ben alıştım Gölgelerle yaşamaya Falıma bakmasınlar Ben bilirim geleceğimi Geçmişimi hatırlarken Yanlış birşeyler yazılmış Kaderime Acımadan Suçluluk duyma başını eğme önüne Utanma yaptıklarından Atma gözyaşlarını içine Yıkılan gururumun Sorumlusu sen değilsin Yanlış bir şeyler var bende Hatalı olan benim Öğretilmedi bana öğrenemedim ben Sevdalara, duygulara olan Güvensizliği Fazlamda bu benim Eksiğimde Sen takma kafana Canın sağolsun Ben ezilmeye alışığım Haberin olsun. Cengiz Süslü |
|
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|