![]() |
|
|
#11 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57961
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Garip Oldum Bu Günlerde
Bir garip oldum bu günlerde Üşürken yüzümde ateş Gülerken bile Müthiş bir keder içimde Hiçbir cümlemin sonunu getiremez oldum Bütün kelimelerim eksik İçimdeki çocuk her zamankinden fazla direniyor dönmek için Bir parça olsun insan gibi yaşamak Sevmek, gülebilmek Ve ağlamak gerektiği yerde Günlerim sonbaharda savrulan bir sarı yaprak Nerelere götürür şimdi bu deli fırtına beni bilinmez İçimdeki çocuk daha da fazla direniyor yaşamak için Kavuşmak hak ettiğine Karışmadan alın teri gözyaşlarına Sular çekildi artık bu denizlerden Son kıpırtısını duydum parmaklarımın arasında Soluksuz kalmış hayatların Bir garip oldum son günlerde Bitişin hüznümü Yoksa başlangıcın heyecanımı anlayamadım Haksızlıklar çelikten duvarlar gibi dikildi önüme Gülümsedim sadece Bakıp gözlerinin içine, Dedim kendi kendime Gün gelir başka gemiler yanaşır limana Gün gelir bizden yana eser bütün rüzgarlar Güçsüz haklı olur bir gün elbet Ve bulur karşılığını kuşkusuz Karşılıksız sevmek Kurtulur zalimin elinden gelecek Varır mutlaka tüm ******* sabaha İçimdeki çocuk öğrenir Ayakta kalmayı hiçbir omuza yaslanmadan Ağlamayı yeri geldiği zaman Ama asla uzun uzun kanamamayı... Melih Coşkun |
|
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|