![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ezildi Karanfiller Eylülde
Karabasan gibi üstüme gelirken sevmiyorum eylülleri kan kırmızısı karanfiller koparılıp sokaklarda ve caddelerde paletler geçiyor üstlerinden postallar tek tip sesiyle eziyorlar yüreğimde ki tomurcuklaşan meydan güllerini onun içindir ki sevmiyorum darağaçlı eylüllerini Filizlenirdi umutlar bir mevsim boyu tam erişmişken çiçek açmağa dokunuşlar değil darbelerdi söndüren ve kurutan umutları yok ederken birer birer yüreğimde öcü oldu şu kör olası eylüller ve onun için sevmem eylülleri gözler bağlı yürekler prangalı düşlere kilit vuruldu dimağ susturuldu caddeler ketumlaşıp sokaklar kan gölünedöndü o eylüllerde yeşeren umutlar hepsi birer birer söndü nasıl sevebilirim ki eylül yüreğimde buruk bir gündü sorgular sualler götürüp getirmeler ve bitmeyen işkenceler adınız batsın diyorum bütün eylüller yürekler mahpusluktu gözler hapiste kırılası ellerdi tetikte kaçma vururum demeden kaç can gitti öyle dinlemeden ve onun içindir ki nefret duyarım mevsimin eylülünden. 12.08.2008/OLTU Ruhi Hatunoğlu
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|