![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57911
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anneme Son Veda
sana hasret bu yürek birikmiş özleminle ruhum, gözlerimle seni aramakta. son vedaydı tabutunun arkasında kaldım yalnızca. gözyaşlarım hala dinmedi. nezaman aklıma gelsen, mani olamıyorum onlara. sana sarılmayı, ve ençok anne kelimesini özledim biliyor musun. aradan onca sene geçti. her an gelecekmişsin gibi, hep bekliyorum seni. değişik bir tutkuydu sana sevgim. herkes annesini sever. ama benim için, herşeyden önemliydin. canımı isteseydin senin di. ilahi bir aşk gibiydi sevgim. nezaman mezarını ziyaret etsem, toprağını seviyorum sen gibi.. taşını okşuyorum saçların gibi.. öpüyorum öpüyorum. ama öyle soğuk ki anneciğim. senin sıcaklığın, sarılışın, sevgin yok artık. bak yine gözlerimde yaşlar. dinmek bilmiyor ki. hasretin içimde yüreğimi kemiriyor. biz anne kız gibi değildik. candık birbirimize. şu an ruhsuz bir bedenim, canım seninle birlikte. hep dualar yolluyorum kabrine. elbet bir gün kavuşacağız mahşer de. seni seviyorum canım anneciğim. sevgin hep ben de özleminle yanan yüreğim de. Menekşe Gülay
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|