![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57923
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hiç Aklıma Gelmedi
hiç üzülmedim ilgili görünüp ilgilenmemene tek düşündüğüm parmak uçlarınla dokunduğunda güllere dile gelip söylenmeleriydi, birbirinden güzel şarkıları avucuna aldığında, ne varsa beyaz, sarı kıpkırmızı kesilmeleriydi, gönül yarısı, gönül yarası.. hiç üzülmedim inan, biliyorum düşünmüyorsun bile kendi haline, kendince davranışın.. ne söylesem nafile uzakları yakın edemedim, gölgeleri alıp teker teker ardından yetişemedim, üzülemedim bile telaştan.. hiç üzülmedim, elimde yasemenler kurumuş olabilir saatlerce beklemiş olabilirim yollarda, yolculuklarda aklımdan çıkmamış olabilirsin, ne ifade eder günlerce saklamış olabilirim, üç beş kelamı hafızamda herşeyi düşünmüş olabilirim, üzülmenin dışında.. hiç üzülmedim, üzülmeyi bilmem ben belki alışkınım sensiz kalmaya, belki alışamam kararsızım, bilinçli düşüncelerle de pek aram yok kayıpsızım, öyle inanıyorum, varım var yokum yok ben var, sen var, böylece herşey var, üzülemem.. hiç üzülmedim, dinlemesen, önem vermesen de söylüyorum sesimi biraz yükselttiysem kusurumu bağışla, duymanı istiyorum çok gözüktüysem gözüne, aza da varım, en azına, gönlünde ezilir - ezilirim, acıma bana istemem.. vakit kaybedemem bir an kesinti olmasın hayalimde, her halimde.. üzülemem.. /üzülemem, rahatlıkla gidebilirsin hiç üzülmedim ki zaten, alıştırdım kendimi seni ilgilendirir - varlığınla yokluğunu bir bilişin dünya çevrende döner, ben çevrende, görmesen de, bilmesen de, üzülemem - sayende yeter ki vakit almasın gidişin../ hiç üzmedi inan ki ilgisizliğin, hiç aklıma gelmedi sevgisizliğin.. Fatih Gökler
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|