![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 29 Harfle Sevdim Allah'ım!
A şkın sayfalara sığmazki Rabbim, B ütün her şeyimde sensin Allah'ım. C emre düştü yüreyim,senin sevdanla doldu, Ç içeklerde kudretin vitaminli bal oldu. D eliler gibi sevdim,seni seven Resülü. E llerim ve dillerim, her daim seni andı. F arkına vardığım gün, gönlüm sevdanla doldu. G üzel ismin kalbime sevmeyeni sevdirdi, Ğ afur adı yetiyor,Dünyanın nimetine, H uysuz ve hırçın oldum,nefsimin isteyine. I lık bir meltem gibi kalbimde hasretin var, İ çimde ve dışımda sevgi fırtınası var. J ale,Fatma,Ayşenin benliyinde adın var, K ıpırdayarak çoşar zikir eder gözlerim. L afımı olur sevdanın, senin sevdan yanında, M utluluk beklentisine,yüreyimde,kanımda. N asıl boş kalır gönlüm,senin rahman adından, O damda seccadede,tesbihimdedir adın. Ö beklenerek yağdı,yer yüzüne rahmetin. P arçalanmış kalplere huzuru veren sensin, R üzgarlara yön veren,devayı veren sensin. S anmakı huzurdayım,aşkınla divanayım, Ş u garip yaşamımda hep seni anacağım. T utku bir garip kulum, birazda umutsuzum, U ğrunda feda olsun bunca baharım,yazım. Ü zgünlüğüm seninle,yine ümit sendedir, V uslatın içimdedir seni çok,çok severim. Y ok oluşu anlamam,geleceğim seninle, Z aman sevmek zamanı 29 harfle severim seni.......
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|