![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Demokrasi Özgürlüğn Uğruna
Demokrasi ve özgürlüğün uğruna /19-01-2007 tarihinde Gazeteci yazar Hırant Dink in alçakca kadledilişini şidetle kınıyorum Hırant Dinke sıkılan kurşunlar Demokrasiye İnsan haklarına Düşünce özgürlüğüne insanlığa Farklı düşüncelere ve insanların bir arada barış içinde yaşamasını savunanlara sıkılmıştır Hırant Dink in ailesine yakınlarına dostlarına başsağlığı ve sabır diliyorum Özgürlüğün uğruna Dağ gibiydin dinamitle vuruldun Demokrasi özgürlüğün uğruna Özgürlükcü yurt severdin soruldun Demokrasi özgürlüğün uğruna Güvercinler vuruluyor ülkemde Güpe gündüz gün ortası bak hemde Kalemini verin dost Hırant Dinke Demokrasi özgürlüğün uğruna İnsanoğlu insan idi kimliği Sevgi idi bilmiyordu kemliği Savunurdu renkliliği birliği Demokrasi özgürlüğün uğruna Biz neyiz nereye gidiyoruz de Neyin bedelini ödüyoruz de Havasız ortamda ölüyoruz de Demokrasi özgürlüğün uğruna İnsanlıktan nasibini almayan İnsan kılığında insan olmayan Hırant Dink bir karanfildi solmayan Demokrasi özgürlüğün uğruna Anti demokratik bu kamp ekleme Linç kültürü uymuyor bu iklime Bu kadar yük ağır geldi ülkeme Demokrasi özgürlün uğruna Emek verip büyüttüğü agos u Susturdular susturuldu bak sustu Doğduğu yerlerde alkanlar kustu Demokrasi özgürlüğün uğruna Bir onurdun bu onuru paylaştık Demokrasi yolundaydın yoldaştık Ben kağıttım sende kalem buluştuk Demokrasi özgürlüğün uğrunda Bu vatanın insanıydı rengiydi Bu ülkenin yurttaşıydı yerliydi Bilim idi bilgiliydi bilgeydi Demokrasi özgürlüğün uğruna Düşünceyle yazmak suç sayılırsa Dost şeref im derki dost yorulursa Dostluğun köprüsü dost vurulursa Demokrasi özgürlüğün uğruna 21-01-2007 DOST ŞEREF Şerafettin Muş
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|