![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57922
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dağlar Üstüme Geliyor
Unuttun beni bu dağ köyünde Dağlar üstüme,üstüme geliyor Bir pres gibi sanki sıkıyorlar beni Postacılar uğramıyor buraya Telefonu yok bu köyün Güvercinler bile geçmiyor Varsa,yoksa CAM AĞACI Batıda,Doğuda Kuzeyde,Güneyde Sağımda,Solumda Yalnızca Cam ağacı var Beni anlayanda yok bu köyde ŞAİRLİĞİMİ kimse takmıyor ŞİİRLERİMİ kimse okumuyor Sanki bu köyün yabancısıyım Ben SANAT tan bahsediyorum Onlar YAKACAK ODUN dan Ben inceliyorum Onlar kabalaşıyorlar Kaba,küfürlü konuşuyorlar Kızarıyorum,bozarıyorum Çok fena bozuluyorum Dayanılacak gibi değil Değil,değil amma Dayanmaya çalışıyorum Sıksan,sıkılacak gibiyim Dağlar üstüme,üstüme geliyor Bir PRES gibi sıkıyorlar beni Gözlerim Yollara,saatlere takılı kaldı Gelde kurtar artık sevdalını Kurtar güzelim Yetiversin bu hasret Yetiversin çektiklerim Ben dersimi aldım güzelim Şairin bitip,tükenmeden Bitir artık bu işkenceyi BİTİR GÜZELİM BİTİR (09.06.2005-Yeni) Şahin Ertürk
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|