![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gülüm de Sen Bülbülüm de
Tutuştu yüreğim seni gördüğümde Ufkum aydınlandı gözündeki kor alevden Bakışların kıskacına aldığında beni Umutlarım sel oldu akar çağıl, çağıl Durmaz bu deli yüreğim ritim tutar Seni tanıdığım o günden beri Hayatım renklendi siyahı silindi Kara bulutları martılara yükledim Yağmur ormanına döndü çorak bedenim Mavi meleklerin kanatlarında Okyanuslar aşar oldum Coşkulu,neşeli çarpar yüreğim Kuru bir dal iken köksüz Şenlendi gönül bahçem Gül dalında şakıyan bülbül Bahçemdeki köhne fidanı mesken tuttu Canıma can oldu nefesin Hayat kayıp giderken avuçlarımdan Parmakların kavradı sıkı sıkıya Kenetlendi elin elime ayrılmamacasına Umutla bakıyor gözlerim gözlerinle Her günüm bayram yeri misali Çığlık çığlığa coşar yaşarım senle Yıllar geçse de Her yeni günü el ele karşılayan Hüznü de,sevinci de paylaşan Etrafına sevgi dolu ışık saçan Beli bükük iki tonton olsak da Karşı koyacağız ya hayata Senli şu dünyada Ne gül isterim nede bülbül Gülüm de sen bülbülüm de
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|