![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beynimi Kemiriyor, Kanımı İçiyorsun.
Oturdum bir kenara, yürekte onmaz yara Beynimi kemiriyor, kanımı içiyorsun. Gönlüme hasret yazdım, yapıştırdım duvara Boynumu bükük koydun, zil taktın uçuyorsun. Yoğun içine daldım, yokları seçiyorum Asırlık susuz pınar, kanarak içiyorum Sana sultan deyerek gönlümü açıyorum Bıraktın yarım beni, yarımı saçıyorsun. Yıldıza kement atmış, ayı tutmuş bir eli Bülbüle figan düştü, güle Leyla diyeli Boynum baştan habersiz, sana eğdim eğeli Mihnetle bir gül açtı, kesiyor, biçiyorsun. Sevdiğin belli olmaz, sevmediğin hiç değil Kim olsa söyler bunu dile sevda güç değil Göçerlere karıştın gidiyorsun “göç değil” Aklıma koydun seni, sebepsiz kaçıyorsun. Gönüllü tutsak oldum, geleceğim yol çamur Ufukta sahte mevsim, hakikatsiz kul çamur Yol yola çıkacaksa varsın olsun ol çamur Sıradan saydın gülüm, görmeden geçiyorsun. Düştüğüm dipsiz kuyu, umutsuz yatıyorum Çıkmaya çırpındıkça batıyor, batıyorum Artık benden usandım, ben beni satıyorum Bana kapattığını kimlere açıyorsun? Hayallerim fütursuz, düşler nadan, firarda Hasret infaz ipinde, aklım takılı yârda Çölde serap gibiyim, git ama bir kez sor da Zemheride kaldım ben, sen yaza göçüyorsun. Söz hakkı tanımadın, kararı verdin kendin Ellere gül olsan da, bana dalsız dikendin Bitirdin beni ama, işte sen de tükendin Gönlüme köz düşürdün, külden ne seçiyorsun?
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|