![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57905
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aç Kapını Babam, Ben Geldim
Aç kapını babam ben geldim Ellerini öpmeye Bayramlık sevgimi almaya, Helallik istemeye. Sarılırım boynuna, Öpücükler saklarım yanaklarına. Kim bilir belki ağlarım, Karıştırıp gizlice yaşlarımı, göz yaşlarına... Aç kapını babam ben geldim, Hasretlerden. Hayatın yolllarında yoruldum, Tükendim özlemin havasında. Başımı koyarım dizlerine Okşarsın belki saçlarımı ellerinle. Kimbilir belki, şekerler verirsin yüreğinden Kolonyanı akıtıp gözlerinden... Aç kapını babam ben geldim, Doyasıya seni yaşamaya, Gözlerine bu kez farklı bakmaya. Biletimi hayallerimden aldım Kavuşturacak bak,beni sana rüyalarım Çabuk aç kapını babam Ben çok üşüdüm. Dondum sensizliğin rüzgarlarında Sanki çürüdüm. Acıktım sevdana, sevgine, ilgine, aşkına Hadi nolur, Otur benimle, yaşam sofrasına... Aç kapını babam ben geldim, Duymuyormusun? Bak gece, şimdi kırılacak. Ne olur acele et babam Birazdan sabah olacak, uykularım kaçacak... Aç kapını babam ben geldim Gözyaşlarımı kapına bırakıyorum, Yağmurlar yağarsa bilki Ben senin bayramlarını kutluyorum... Açmasanda olur babam kapını, Nasıl olsa, Bu bayramda buluşmayacak Gülüşüm gülüşünle, Ne ellerim ellerine sarılacak Ne buselerim yüzüne. Bu bayramda boynum bükük, kimsesizim Yanaklarımda hasretin kızıllığı, öyle sessizim.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|