![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57911
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hayallerim
Butun hayallerim sondu bir gunde Bir sevgilim olacakti ve ben onunla hayati paylasacaktim Nede cok hayal kurmustum Sokaklara cikacaktim onunla Ve hic ayrilmayacaktim İki adim yere bile onunla gidecektim Ne guzel hayallerimdi onlar Butun hayallerim sondu bir gunde Bir sevgilim var ve ben hayati paylastim onunla Nede cok hayal kurmustum ona dair Onunla yasayacak ve onunla yaslanacaktim Onu sevecektim ve sevdimde Onunla oturup onunla kalkacaktim Ve birlikte namaz kilacaktim belkide Kitap okuyacaktik birlikte El ele olmasada kol kola dolasacaktik sokaklarda Sirf hayata inat siki sarilacaktik bir birimize Ve benim bir gunde sondu butun hayallerim Meger ne cok hayalim varmis benim Simdi aklima hic bisey gelmiyor Oturuyorum Dusunuyorum Bekliyorum Ama aklima hic bir sey gelmiyor Butun hayallerim sondu bir gunde Ve ben hayal kurmak icin ugrassamda Hic bir sey gelmiyor aklima O var simdi Ask var Yasamak var Yine ona gidecegim ve birlikte yaslanacagim Birlikte dolasacagiz sokaklari Kar yagdiginda kar topu oynuycaz belki Ve birbirimize sarilacagiz usudugumuz zaman Butun hayallerim sondu bir gunde Bu kadar hayalim oldugunu hic dusunmemistim oysa ben Ona dair Askimiza dair hayaller Her gun kurmusum hayalleri Oyle birikmis oyle birikmiski Atamadim bir anda hepsini Silemedim kafamdan Simdi yalniz bir odada O yok Hayaller silinmis Hayaller uzak Bir gunde bitti butun hayallerim Bir gunde bitti 12 mart 2006 4:57 Yuksel Akkas
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|