![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57906
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() +++++SÖYLEyin YILDIZlar++++++
Yıldızlar,gecemi paylaşan yıldızlar Söyleyin,sizlere de bakar mı kızlar? Her gece düşündükçe yüreğim sızlar Yarim de bakar mı sizlere,söyleyin? Anlat Zuhal yıldızı,anlat zuhal’imi *******i düşünür mü,benim bu halimi? Uzatsa ellerini,bağlar mısın ellerimi? Zuhal’im de bakar mı sizlere,söyleyin? Anlat çoban yıldızı,zuhal’imi anlat Seherde uçar mı bana,takıp da kanat? Gece bakarsa saçlarını yıldızla donat Gece yönümü buldu mu,sizinle söyleyin? Hey! meçhule açılan yıldızlı gökyüzü Parlıyor yarimin,gözümün önünde yüzü Anlatın,sizlerden mi aldı rengini gözü? Esrarengiz gözler sizlerden mi,söyleyin? Bakmaya doyamam gök mavi gözüne Gecele perde çekmeyin yıldızların önüne Yönümü döneyim,zuhal’imin yönüne Sevdiğim de döner mi yüzünü,söyleyin? Doğmadan güneş,sönmeden yıldızlar Örtü olur yalnızlığıma mehtaplı yazlar Kahreder yalnızlık,yarama basar tuzlar Sabah yarim doğar mı güneşle,söyleyin Al götür kalbimi zuhal’ime seher yeli Kalp sancım tükenmedi,sevdim seveli Aşk ateşiyle yanıyorum,gördüm göreli Benim gibi yanar mı zuhal’im,söyleyin? Abdullah Özen
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|