![]() |
|
|
#11 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57948
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bir Kalemde
Seni düşünüp ağladım bu gece için için akıttım gözyaşlarımı yastığa kimse duymasın diye düğümlendi hıçkırıklar boğazıma Beni benden eden gözleri düşündüm bakışlarımız kilitlendiğinde biranda kıvılcımlar çıkardı ya, o çarpışma etkisiyle ışığın yansırdı işte yüzüme Sonra sözlerin takıldı aklıma masal anlatırcasına huzur verirdi sesin, dinlerdim seni çocukça sus pus olurdum serüvene çıkardım tılsımlı kelimerinde Kışkırtan bir başkalık vardı sen de yanaklarım kızarıp utandığım anlarda nasılda sesim titrerdi, Adı konmayan bir duyguydu aramızdaki bunu ben bile itiraf edememiyordum ki kendime sana nasıl anlatabilirdim sen gibi yandığımı Olmayız, olamayız tutunamayız zamanda bu duygu yasak tuzakların var, duvar olurum aşkına cennetteki yasak elmayı koparmak gibi bu, uyma şeytana kovulma kal cennetimde aşk buysa yakınında hissettir bari, izin ver ışığınla parlamama uzaktan baksamda kalbine dokunamadan varlığın olmalı, yokluğuna dayanma gücüm var mı acaba İstemiyorum tattırma, tartma yokluğunla cezalandırma Karşılık veremiyorum ya duygularına sebebini sorma ne olur anla kasılıyor kalbim acıyor düşünmek bile ağlatıyor baksana ne varlığında tam duygumu açabiliyorum, ne yokluğunu kaldırabiliyorum Düşünce denizinde boğuldum; duygun, duyguma gebe gitme arasıra uğra yine takıl gözlerime, ak sözlerinle gönlüme arkadaş, dost, sevgili ne olursa adın her neyse herşeysin ben de Silemem bir kalemde, kal işte gitme... Nurcan Bingöl
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|