![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57905
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gamzelerine Yazılmış Bir Destan-1
Öylece duruyorsun karşımda,ürkek ceylan gibi Bazen gülümsüyorsun bazen acı kıvamında yüzün En bilinmedik şarkılarda arıyorum seni Bakıp gönlüme çiziyorum gamzelerini. Siyah saçların uğruna gelmeye razıyım her yere Umutlu bir bekleyiştir kısık sesin Başımdan dökülüyor saçlarım her yalnız gece Varlık sebebim oldu artık gamzelerin. Hep böyle gül,resimlerde güldüğün gibi Seni uzaklardan seyredip mutlu olmalıyım Rüyamda babandan emanet aldım seni Seni mutlu ettikçe ona sözümü tutmalıyım Beni düşündüğünü bildikçe daha da bağlanıyorum sana Her adımda karşılaşıyorum, önümde izlerin İstersen şöyle bir acıyı tattır bana Çok şey yaptıracaktır gamzelerin. Aşık boşa demiyor; lütfun da hoş kahrında Korkma! artık efendisiyim belirsizliklerin Güneş gibi doğdun sen ömrümün son baharında Ben öleyim ben öleyim mezarım olsun gamzelerin. Gel ey sevgili buralar bayram yerine dönsün Şiirlerimi bekçi yapayım kapında Biz birbirimizi sevdikçe herhangi bir dünyada Kıskananların bile yüzü gülsün Gel ey sevgili kurumuş bahçelerini gülistana çevireyim Yükleyip acılarını sırtıma Ve bardak olup gözyaşlarına Sana en güzel günlerini göstereyim. Aşkıma ne bir çare ne bir merhem istiyorum Sadece seni çok sevdiğimi bil,bu bana yeter Her Cuma ellerimi kaldırıp havaya Ben Allah’tan sadece bir tek şey diliyorum; Gamzelerinde yaşlandır beni yeter Çünkü seni seviyorum. 2005 Haluk Cenk Batur
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|