![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevdamın Birinci Senesinde Hiç Bitmeyecek Bir Elif Senfonisi
SEVDAMIN BİRİNCİ SENESİNDE HİÇ BİTMEYECEK BİR ELİF SENFONİSİ Bana ne zaman adını sorsalar adınla başlıyorum adımı söylemeye… Tam bir senedir… Uzun yolculukların arifesinde yaşanan telaştan Çok daha bir telaşlı hergün ellerini tutmak coşkusu.. Ve adını söylerken dilimde dört harf; Yer gök çınlar köşe bucak Elif korosu.. Nicedir hastalandığım,ağladığım,sızladığım,yandığım,yakard ığım, Hani gece yattığında gözlerin dolar, Bir sevdiğini kaybettiğini düşündüğün zaman Tam bir senedir… Her gece gözyaşımda Elif’i kaybetme korkusu… Otobüslerin orta sağ koltuğuna oturduğumda Ne kadar mutlu olduğumu biliyor sevgilim, Ki bunu benden başkası bilmiyordu bir sene önce.. Bazı yanılgılarım olurdu hayata dair; Mesela çamların altında verilen buseyi bilmezdim Elif’i tanımazdan önce.. Yine kafamda sorular: Bu sefer yalnızca saçımı taramak için Bakırköy’de Elif’i görmezden önce.. Garip bir güvenin arkasına saklanırdım İzmit,Yalova,Bursa yolunda Mola için hep aynı yerde dururdum İzmitten çıkışta bir Boşnak lokantasında.. Bir bozuk silahtır Elif’in yokluğu, Namlusu her daim bana doğru.. Ve Bursa’da börekçi aramak kadar içtendir sevda.. O börekten bir diş, Bursa’da bayram İstanbul’da kavga.. Bir sevgilim var demenin ne kadar da güzel olduğunu bilmezdim 17 aralıkta Elif’e kavuşmazdan önce.. Belli ki köpürmekte deniz, Hangi başlangıcın kumsalında bulduysa kendini Bıraktım gençliğimi Senin sahiline biriksin biraz.. Netameli zamanlar yaşadıkça Suyun tadı sanki daha bir tatlı Ve karaya vuran gemi gibi daha bir mağrur Yunusların en kalabalık sürüsü… Tam bir senedir… Senin sahiline birikmede bu adamın öyküsü.. Haluk Cenk BATUR 200…Bitmez Haluk Cenk Batur
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|