![]() |
|
|
#11 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57934
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bugünü Yaşamak
bu gün en mavi renginde denizler şimdi dağlarda geziyorum yalın ayak içimi serinletiyor en isyankar şiirler dumanlar tütüyor aşkımdan hasretini yakarak yağmurlu bir bulut gibidir bedenin güneşin ayı utandırdığı zamansın saçların kömür beyaz pamuktur ellerin gel yanıma bedenin bedenimde yansın sil aklından bütün fenalıkları duy yalnız sana söylediğim şiirleri yırt aydınlık çehrenle tüm karanlıkları parçalayalım seninle gel büyük engelleri sen acı hayatımda şeker şerbetsin yalnızlık koynumdadır tüm ekşiliğiyle benim olan ne varsa senin olsun senin sadece sen benim ol aşkımın benciliğiyle birlikte yanalım sönünceye kadar ateşler, girelim sevda ırmağına kuruyuncaya kadar gönlümüzden dökülsün neşe dolu heceler akmasın zaman donsun saniyeler dakikalar yanımda en güzelsin tüm aynalara inat sıcak kanın benim damarımda akmakta ruhum yanında huzurlu yanında rahat şimdi bütün saatler sevdamızı vurmakta dünleri unut gel hatırlama dünleri tadalım seninle şu anın bal tadını yaşamadık farzet yalnız seneleri hapsedelim yüreğimize sevgi dolu anları Fatih Çınar
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|