![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anlatamadım..Sevgiliye mektuplar..8
Aslında sitemim nefretten değil Bırakıp gitmene razı olmadım Hani umursamaz görünsem bile Hala sensizliğe alışamadım Sensiz korkuyorum yalnız yatmaya Bir sağa,bir sola sabahlamaya Sevişin,öpüşün,sesin her yanda Kokunu tenimden ayıramadım Yastığıma düşmüş saçının teli Beyaz kumaşının olmuş danteli Tesadüf eseri bir gün samyeli Alır diye camı hiç açamadım Kemanlar ses versin,gitarlar sussun Az buçuk aklımı şiirler alsın Hadi kırgınlığım şurada kalsın Hasreti sevdama yakıştırmadım Ne zaman adını ansam dostlarım Derler ki! ..Yenildin seni kutlarım Bende yüreğimi bazen yoklarım Seninle çarpıyor durduramadım Sevda şanstır derdim başım önümde Tenim ıslanırken o an gözümde Meğer en büyük şans benle birlikte Tutuşup yanmışım anlayamadım Ne oldu başını aldın gittinde Sanki birşey geçti boş ellerine Bak şimdi ben burda özgürlüğümle İhanete birkez yaklaşamadım İhtirası başa kral yapmışsın Gerçeği unutup puta tapmışsın Falcıya,fallara bel bağlamışsın Mutluluk özveri anlatamadım.. Cengiz Süslü
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|