![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Çocuğum
Hoşgeldin çocuğum. Ağlıyorsun... Bir şeymi oldu? Hıçkırıklarını tutamıyorsun Çocuğum... Şaşkınsın biliyorum. Ne kendini tanıyorsun... Ne beni. Anlıyorum. Nasıl görünüyor sana? .. Bu dünya. Güzel mi? .. Çirkin mi? .. Bilmiyorum. Çocuğum,... Mutluluğum, canım, yüreciğim,... Özlemlerim ve korkum. Kaderimin acı yanı. Kırık kalbimin bir parçası. Gönlümün kanlı yarası Onurumun şovalyesi,... Gözüm, gözbebeğim, Çocuğum,.. oğlum. Bozlak çayırların berrak membası. Deli tayı. Yanlışların, doğruların,... Yeni ortağı. Babanın kan kırmızı demli çayı. Dualarımın okşadığı,... Vicdan azbımın teriyle sardığı... Çocuğum,.. oğlum. Kaderimin oyun diye oynadığı, Acıma acıları kattığı,.. Acısını acı gibi çıkardığı, Masum ve suçsuz Çocuğum. Derdime dert ekledin Hoşgeldin. Küçüklüğünü sevdim. Büyüdüğünü görürsem Sevmezmiyim? Bilmiyorsun, daha şimdiden Özledim. Borcun olsun. Birgün sende özlersin. Kaderimin acı yanı, Kırık aynasının bir parçası. Gönlümün kanlı yarası Derdime dert ekledin. Seni dört gözle bekledim. Küçüklüğünü sevdim Büyüdüğünü görürsem... Sevmezmiyim? Çocuğum, oğlum Hoşgeldin... Cengiz Süslü
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|