![]() |
|
Yurttan Haberler Yurttan Haberler Bu Bölümümüzde. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57906
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İZMİR-Manisa Karayolu Sabuncubeli Rampası'ndan inerken, freni boşalan ve 5 kilometre boyunca bu şekilde gidip, önce yol kenarındaki beton elektrik direğine, ardından da park halindeki bir midibüse çarpan kamyon ters döndü. Atık kağıt yüklü kamyonun şoförü, ağır yaralandı.
Kaza, Manisa Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı'nda, bugün saat 10.00 sıralarında meydana geldi. 45 yaşındaki Mustafa İşler, 35 AK 6674 plakalı kamyonuna İzmir'den yüklediği atık kağıtları Manisa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Selkasan Kağıt Fabrikası'na götürmek üzere yola çıktı. İzmir-Manisa Karayolu'nun 17'nci kilometresindeki Sabuncubeli Rampası'ndan inerken İşler'in kullandığı kamyonun freni boşaldı. İşler'in, 5 kilometre boyunca yolda tutmayı başardığı kamyon, Manisa Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı'nda kontrolden çıkarak, beton elektrik direğine çarptı. Savrulan kamyon, ardından da şoförü içinde yemek yiyen, yol kenarındaki arsada park halindeki 45 C 1780 plakalı öğrenci servis midibüsüne çarpıp, ters döndü. Kamyonun şoför mahalinde sıkışan İşler, çevredekilerin haber vermesiyle gelen AKS 110 ekipleri tarafından yaklaşık 45 dakikalık bir çaba sonucunda güçlükle çıkartılarak Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İşler'in ağır yaralandığı, hayati tehlikeyi henüz atlatamadığı bildirildi. Midibüs şoförü Hayati Kaya ise, kazayı şans eseri yara almadan atlattı. Kaya, hala olayın şokunu yaşadığını belirterek, “Midibüste yemek yiyordum. Birden midibüsün arkasından gelen büyük bir gürültüyle sarsıldım. İndiğimde, bir kamyonun ters döndüğünü gördüm. Verilmiş sadakam varmış” dedi. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|