![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57922
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Nasıl mıyım?
Nasıl mıyım? Rüzgarsız havada deniz nasılsa Öyle durgun, Bir sazın kopan teli nasılsa Öyle sessiz, Pimi çekilmiş bomba nasılsa Öyle patlamaya hazır, Şimdi dağılsam dört bir yana Toplayıp suya koyar mısın çiçeklerimi Şimdi bütün kavgalardan uzak, Seni bekliyorum Hiçbir zaman gelmeyeceğini bile bile Sessizliğin çığ gibi büyüdüğü yalnızlıkta Kayıp afişlerinde Kara kalemle çizilmiş Tedirgin bir çocuk yüzüyüm Karakola bırakılacak tek bir resmim bile yok Yok adımı soran Hastane morglarında. Bu sokakların çocukları kayboldukları için aranmıyorlar artık Aranmadıkları için kayboluyorlar. Güneş yılını çoktan geçtik Bir ay bile yetiyor unutmaya Sevgiler zaman aşımından kalkıyor eskimiş dosyalara. Nasıl mıyım? Şiirleri yakılan bir şair nasılsa Öyle çaresiz. Çiçeksiz bir bozkır nasılsa Öyle çıplak Üşüyorum, Isınmak için bir tek şiirim var yanımda Ellerin olsaydı belki ellerimde Tutabilseydim ömrüme tutunur gibi ayaz yemiş *******imde Şiir yakıp ısınmazdım belki de... 2004 Düzenleme-2005 Melih Coşkun |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|