![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk Yolu-2
Elimi verdim sana, ben gönlüm gibi Mahşere kadar tutup sev kendin gibi Benimle yaşa emi, ekle ömrüm gibi Hüzünler bizden kaçsın ayrılık bucak bucak Gittin ya gelmez oldun nicedir, kayboldun ******* söndü inan, hayatı sen doldurdun Hastaydı sessiz kalbim, gülüşünle oldurdun Dost yolunda kolumsun, yüzüm sana bakacak Leyla benim mecnun sen, bil ölürüm sana ben Firkat değil ömrümü, gel veririm sana ben Bin kez ayrılsam durmaz, hep koşarım sana ben Dert yolumda dalımsın, bu ayrılık yıkacak. Armağanın sesindir, inan duysam yeniden. En tatlı baldır adın gibi sevgi teninden. Ayıramaz hiçbir göz, yüzündeki beninden. O gözler var ya beni uçuruma atacak. Sevgin içimde durur, gülmense dudağımda Sen yoksan ben de yokum, ayrılık kucağımda Ölsem yeri sensizlik varsa zehir ağımda Meşk yolunda balımsın, yıldızsın sen takacak Mevlam seni almasın benden tek duam odur Tek istediğim sensin, gülüşlerini kondur. Kalbimi yarat baştan olmaz hastayı ondur. Sen yolumda tadımsın kalbim senle atacak |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|