![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk Kapıyı Bir kere Çalar
gökyüzünde yıldızım olsaydın sana baktığımda. sen uzanamadığım tutamadığımsın karşımda. ulaşamadığım oldun her zaman hayatımda. hep mesafeler büyüdü seni andığımda. fersah fersah yolları aşsamda kavuşamam sana. o kadar uzaksın ki sana erişmek kolay olmasa. sana baktığımda sevgi fışkırıyor gözlerinden hâlâ. içinde ki aşk ise coşku seli, hissettiriyor her anında. sevdiğim neden ulaşılmazı oynuyorsun her an bana. peşinden koşmam hoşuna mı gidiyor aşkımla.. sana tutsak kalbim, eriyor hergün günden güne. içimde ki volkan ise taş çıkartıyor düşündüğümde. yaylım ateşine tutacağım seni, benim olasın diye. sen olmayınca herşey darmaduman gönlümde. o kadar seviyorum ki nazar boncukları çatlıyor sevgimle. aşk kapıyı çalar ama bir kere çalar insanın yüreğinde. bak kapın çalındı aşkım, ne bekliyorsun düşüncelerinde. bir daha çalmaz kapını hiçkimse senelerce.. bu aşkın kıymetini bil yaşa benimle, ömrünce. sana köle, kalbine esir oldum bu günlerde. sen den vazgeçemiyorum seni düşündüğüm müddetçe. daha ne istiyorsun seni seven bir kalp var bu şehirde. kendimi sana adadım sevgin ise, çok büyük içimde. ey deli gönlüm, o da deli biliyorum hislerinde. ve beni çok seviyorsun hissediyorum gözlerinde. bir kere de söylesen o iki kelimeyi, dökülse dudaklarından. dünyalar benim olacak hayatım ise bir cennet. kollarımı açtım bekliyorum hadi gel sarıl bana. birlikte mutlu olacağız sevgimiz, hep coşacak yıllarca. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|