![]() |
|
|
#14 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57968
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Taş olmayan kalbime
Kalbimde ince bir sızı var Yüreğim daralıyor sanki Nedenini bilmiyorum ama Sinsice yaklaşan acı bu hissediyorum Anlatsam anlar, yaşatsam yaşarsın Yaşarsın elbet..... Sen yıllarca bu sızıyla yaşadın Ben ise; senin daha ömrünün yarısındayım Belki de değil Sızımın şiddeti artıyor hissediyorum Çaresi yok giden gidiyor Biliyorum bu gidişin dönüşü olmayacak Ebedi aleme gittiğinin farkındayım Ellerim bağlı ayaklarım tutmuyor sanki Engel olamıyorum, olamamda Biliyorum çaresi yok giden gidiyor Kalansa soğuk odada soğuk ve cansız bedenin O da uzun sürmüyor…… Sende göçüp gittin hayatımdan Göçmen kuşlar gibi başka diyarlara Ama bir farkın var onlardan Onlar geri dönüyor sense asla... Acın yüreğimde ağır bir yük Yokluğun ise çaresiz buruk bir yalnızlık Gözlerim ağlamaktan Ellerim ise; titremekten kopamıyor Şimdi kalbimin yarısında sen Diğer yarısında ise; meçhuller var Meçhullere doğru yol almış gidiyorum Bu gidiş de senin gidişin gibi Bir tek fark var arada Ben buradayım sense başka alemde... Sitemim ne kaderime ne de; Seni benden alana Sadece taş olmayan kalbime. 09.12.2003 Salı 12:30 Aydanur Başcı |
|
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|