![]() |
|
|
#11 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57950
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
666 İle 999
Ne olmuş yani kardeşim? ! 666 şeytanın sayısıysa karşına çıktığında 10 adım geri adım atmanı sağlıyorsa; al sana o zaman 999! .. sadece bir ucundan tuttum ters çevirdim! vallahi kolum da yorulmadı be! .. sanırım bu 999'un da beline sarılacaksın! ? ellerinden, yanaklarından, hatta ağzının kenarlarından bütün o iğrenç salyalarınla birlikte fırsat bulursa tabii, kutsallık akacak öyle mi? ! buldun ya 999'u; maddi vampirliklerinden de sözde arınacaksın! hah! ! ! Lan kutsallık senin neyine? ! sen önce bir insanlığına bak hele! yatıp-kalkmayı iyi niyette yoğunlaşmayı insanlara pozitif bakmayı kuyularını her fırsatta kazmamayı herkesi sınıflamamayı iyi düşünmeyi hele bir öğren de; sonra düş şu sayıların peşine! hoş gerçi o olgunluğa eriştiğinde zaten 666 da, 999 da senin için bir olacak ya! .. Birini alacaksın ters koyuvereceksin aha oldu işte al sana 666'dan mis gibi bir 999 diyeceksin! yani demek istediğim; bu kadar rahat olacaksın takmayacaksın ona-buna! gevşeyeceksin... kutsallık, şeytanlık zaten senin içinde, başvurduğunda kapıları açılıyor sadece ve kullanıyorsun. ya içinden alevler fışkırıyor dışarı ya da yoğun bir ışık demeti aydınlatıyor dışarıyı senin içinden... onun için bırak sayıları, seçimlerine, niyetine ruhunun en dingin renklerine yoğunlaş. yap bunu bak nasıl rahatlayacaksın! .. |
|
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|