![]() |
![]() |
#29 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevgisiz kadın...
Sen sevginin ne demek olduğunu biliyormusun, Gerçek samimi,içten sevmek,sadece sevmek, Kızların,elif,hacer,nur a duyduğun sevgi, Hergün seninle beraber olan sevgili eşine, Annene,babana,kardeşlerine,iş arkadaşlarına, Doğaya,tüm bitkilere ve sevimli hayvanlara, Allahın çeşitli güzelliklerle yarattığı insanlara, Hep bu güzelliklere karşı sende bir sevgi varmı? Asla sevginin nedemek,nasıl bir duygu olduğunu, Sen kadın,sevgiden yoksunsun,bilmedin o sevgiyi, Sevgi sence aşkmıdır,öyle mi yorumluyorsun, Bu güzellikleri sevemedin,ki sevmiyorsun, Sen kuzum nesin nasıl bir yaratıksın,böylesin. İçten güzel duygularla sevmeyi bir dene, Dene ki senide sevenler olsun,içine kapanma. O asık,kin ve nefretle bakan bakışların değişsin, Yüzüne nurlar,sevgi tohumları gelsin. Hayattan zevkler al,al ki sevenlerin olsun. Bak negüzel yavruların kızların yetişiyor, Onlarıda kendin gibi nursuz yapma değiş. Sen evindede eşinle mutlu da olamazsın, zaten ben biliyorum ki mutsuzsun,sev sev, Kendine gel,hayatın tadını sevgide al. Sevgisiz,nursuz,asık suratlı olma be kadın, Sevgililer,sevgisini göstermesi,hissetmesi, İnsanlar sevgilerini paylaşmak için, Çeşitli renk ve kokularda güller alırlar, Gül demedini sunmaları sevgidir bir işaret, Sen bilemezsin sana sunulmamış galiba, Birde ispartalısın gülün bol olduğu yerde, Kendine gel be kadın gözünü aç, Aç ki çevrene bak herkez gülüyor, Eğleniyor,sohbetler,dostluklar kuruyorlar. Sen se kin ve nefretinle hala duruyorsun, Tavsiyem odur ki be kadın sevil, İnsanların arasına katıl,nursuz yüzüne, Nurlar,güzellikler gelsin hadi be kadın. Aslında kötü bir insanda değilsin ama, Yontulmamış,dışarıya çıkamamış insansın, Sana acımıyorum,katıl bu sevgi yumağına, Kardeşim diyorum,seni çok seviyorum. Kendine gel,sev hep sev ve sevil, Bak kadın, Bu dünya sensiz de olur bunu bil, Ama sende sevil,sev be kadın diyorum, Sana sesleniyorum.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|