![]() |
|
Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 50,906
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12088
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() 1 adet hindi 1 çay bardağı sıvı yağ Tuz, kırmızı biber 5-6 adet arpacık soğan 1 adet defne yaprağı 1 adet elma Bir tutam tane karabiber 3 adet domates 5-6 adet sivri biber Yarım kg kestane İç Pilav İçin: 2 su bardağı pirinç 125 gram tereyağı 2 çorba kaşığı dolmalık fıstık 1 adet soğan 200 gram kuzu ciğeri 2 çorba kaşığı kuş üzümü 3 su bardağı etsuyu Yenibahar, karabiber, tuz Süslemek için : Izgara kestane, brokoli, dereotu Yemeğin Tarifi İç Pilav Pirinci ayıklayıp, ılık suyla ıslatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuş üzümünü de ilave edip, et suyunu ekleyin ![]() ![]() ![]() Kestaneli Hindi Hindinin karnını kesip, içini temizleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Kestaneleri kızgın fırında kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|