![]() |
|
Müzik Muhabbetleri Müzisyenler veya şarkılar veya haberler hakkında tartışmalar fikirler muhabbetler.. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#7 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 5 Thanked 16 Times in 15 Posts
Üye No: 4
İtibar Gücü: 3531
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ardima HİÇ Bakmadan-ÇİlekeŞ
Giriş D#m Bb D#m Bb akorları ile birlikte aşağıdaki soloyu atacaksınız. E-11----14--13----16--11----14--13------ B----11--------11--------11------------- G--------------------------------------- D--------------------------------------- A--------------------------------------- E--------------------------------------- Parça boyunca da ritimle beraber aşağıdaki soloyu atacaksınız. E-11----14--13----16--11----14--13----16-- B----11--------11--------11--------11----- G----------------------------------------- D----------------------------------------- A----------------------------------------- E----------------------------------------- D#m Bb D#m Bb Denedim olmadı..Hevesim kalmadı.. D#m Bb G#m Bb Aradığım bir çare,bi ümit kalmadı D#m Bb D#m Bb Kendimi yormadım,kimseye soramadım D#m Bb G#m Bb Dermanım kalmadı ah..Sevenim hiç olmadı.. D#m Bb D#m Bb Düşlerim başka şeyler,Ağlarım hiç bıkmadan D#m Bb G#m Bb-(B-Bb-B-Bb-B-Bb-G#m-Bb) Giderim çok uzaklara,ardıma hiç bakmadan... Ohooooo... D#m Bb D#m Bb Kendimi yormadım,kimseye soramadım D#m Bb G#m Bb Dermanım kalmadı,Sevenim hiç olmadı D#m Bb D#m Bb Düşlerim başka şeyler,Ağlarım hiç bıkmadan D#m Bb G#m Bb-(B-Bb-B-Bb-B-Bb-G#m-Bb) Giderim çok uzaklara,ardıma hiç bakmadan... Ohooooo... (ARKADAŞLAR YANLIŞ ÇIKABİLRİ ARKADŞLA BEN BİZZAT BERABER ÇIKARDIK O BAKIMDAN YANİ AMA NERDEYSE AYNI) |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 9 (0 üye ve 9 misafir) | |
|
|