![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 111 Thanked 1,308 Times in 803 Posts
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3033
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Artik HİÇbİr Önemİ Yok Hayatin Benİm İÇİn BaŞimi KoyacaĞim O YastiĞa Ve GÜnÜ KarŞilamiŞ OlacaĞim Ne İÇİmde Bİr Ümİtle UyanacaĞim Nede SevİnÇle Artik Delİlİklerİm Var Bende O Umarsiz Zamansiz Delİlİklerİm Yok Aslinda SessİzleŞtİm De Çekİldİm Bİr KÖŞeye Ve Sustum Kİmse Bİlmİyor Şİmdİlerde Adresİm Kapali Ve Telefonum Suskun Artik HİÇbİr Önemİ Yok Hayatin Benİm İÇİn Az Sonra GÜneŞ DoĞacak Ve GÜn AbŞlamiŞ Olacak Ne Hesap SoracaĞim Kİmseden Nede KonuŞacaĞim Bİr Yandan Susup Bİr Yandan HaykiracaĞim Ben YaŞiyorum Şu An Burdayim Yarinim GÖrÜlmez GİdİŞİm Bİlİnmez DÖnÜŞÜm İse Hİssedİlmez İŞte BÖyle BİrŞeyİm Ben Hayatta Varla Yok Arasi Eskİ GÜnlrİn Hatirasi Bİr KaÇ Resİm Ve Ben Nasilda GÜlÜmsemİŞİm Sirf Hatiara Olsun Dİye Ne SaÇma Oysa Tek Bİr Resİmde Olmamaliydi GÜlÜmseme Artik HİÇbİr Önemİ Yok Hayatin Benİm İÇİn Şİmdİ BaŞimi Koydum YastiĞa Ve Sabah Olacak Yİne Bense Hala Ayni Yerde
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Omega3 YaĞ Asİdİnİn Anneler Ve Bebeklerİ İÇİn Önemİ | BESLENME DANIŞMANI | Eskiler (Arşiv) | 1 | 09-01-2007 06:00 PM |
hayatin anlami | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-17-2007 03:02 PM |
Figo HİÇbİr Yere Gİtmİyor.. | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-04-2007 09:37 PM |
Hayatin Altin Kurallari | whimsical_angel | Eskiler (Arşiv) | 6 | 12-09-2006 04:28 PM |
Hayatin kurallari | charlie | Eskiler (Arşiv) | 4 | 09-14-2006 10:03 PM |