![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
Anket Sonuçlarını Görüntüle: sizce bu yazı onemlimi | |||
onemli |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 100.00% |
onemsiz |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Oy Verenler: 2. Bu ankete oy veremezsiniz |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 9882
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() *ALTI USTU BIR MAIL GONDERMEKLE BU IS HALLOLMAZ DIYE
>DUSUNMEYIN * > >>> * LUTFEN.* > >>> > >>> * VATANINI SEVEN TUM TURKLERE;* > >>> > >>> * HEPINIZIN BILDIGI GIBI **ETIBANK **OZELLESTIRILECEK >.. * > >>> > >>> * VE ALICISI AMERIKA:-)* > >>> > >>> * .... VE BOR ISLETMELERI ETIBANK BUNYESINDE. . .* > >>> > >>> * KONULAN FIYAT NEDIR 40 MILYON $ LUTFEN BIR DAHA >OKUYUN VE* > >>> > >>> * LUTFEN HERKESE ILETIN .. LUTFEN ..* > >>> > >>> * Onemli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!.. .. Borla calisan >araba > >>>uretildi, * > >>> > >>> * Turkiye kiskacta.* > >>> > >>> * *Arabayi bor madeniyle calistiracak patentli 600 >proje oldugu * > >>> > >>> * ortaya cikti . Turkiye, dunya rezervinin yuzde 70`ine sahip >ve** * > >>> > >>> * uluslararasi teroristler Turkiye uyanmadan bu kaynagi >ele > >>>gecirmeyi* > >>> > >>> * planliyor. Bu maili forwardlayarak en azindan bir toplum >bilinci * > >>> > >>> * olusmasina yardim edebiliriz* bana mail oalrak geldi hak verdim ve sizlerde turk vatandası olarak bu yazının dağılmasına yardım edeseniz sevinirim |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bir engellinin yazısı...[Herkes Okumalı] | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 3 | 12-03-2006 08:22 PM |
bu şiiri herkes okumalı | rıfkı | Eskiler (Arşiv) | 3 | 11-30-2006 01:59 PM |
bu makaleyi her Türk Genci okumalı..(ATATÜRK İÇİMİZDEN BİRİ) şiddetle tavsiye ederim. | Tathar Elanessé | Eskiler (Arşiv) | 2 | 05-06-2006 06:48 PM |
bu makaleyi her Türk Genci okumalı..(ATATÜRK İÇİMİZDEN BİRİ) şiddetle tavsiye ederim. | Tathar Elanessé | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-24-2006 02:31 PM |
bu yazıyı okuyabilirmisiniz | i_lkay | Eskiler (Arşiv) | 30 | 02-12-2006 02:09 PM |