![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2831
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Günler güz yaprakları gibi birer birer dökülürken ayaklarımın dibine,
ben her gece karanlığa dikip gözlerimi senin aydınlığını bekledim. Sen yoktun... Binlerce adım attım bu kentin sokaklarında. Her köşeyi, her parkı, her ağacı ezberledim. Sevdaya bulanmış her kaldırım taşında senin adını aradım. Sen yoktun... Evlerin duvarları birer birer üzerime yıkıldı. Her bir hücremin acısını ta yüreğimde hissederken beni enkazın altından çekip alacak elini aradım. Sen yoktun... Özlem şarkılarını ezberledim. Kimini bağıra bağıra, kimini fısıltıyla söyledim. Karanlığa haykırdım hasretimi. Sesimi duyacaksın diye bekledim. Sen yoktun... Senden gelecek bir tek haberi bekledim. Saatler asırlar gibi geldi, geçmedi. Çalan her telefonu yüreğimin deli bir çağlayana dönen atışlarıyla açtım. Senden başka duyduğum her seste hep aynı hayâl kırıklığını yaşadım. Onlar beni duymak istiyordu, bense seni. Sen yoktun... Seni aramaktan yorgun düşmüş bedenimi karanlığın kucağına uzattım her gece. Bir an önce sabah olsun diye uykunun beni çekip almasını istedim. Olmadı. Kaç gece sabahı ettim gözlerimi kapamadan, kaç gece merdivendeki ayak seslerini dinledim gelen sensindir diye. Sen yoktun... Her yağmurla birlikte hüzün de yağdı bu kentin üzerine. Bulutlar yalnızlığın işaretiydi benim için. Beni ıslatan yağmur olmadı. Ben senin özleminle sırılsıklamdım her mevsim. Hayat; merhaba dedi bahara çiçek çiçek. Uzun kıştan sonra gelmez dediğim göçmen kuşların dönüşünü gördüm. Sen yoktun... Her istasyon her otogar adresim oldu. Bir trenden inersin sandım. Otobüslerdeki her yolcuya sensin diye baktım. Ya da yolculuklara vurdum kendimi. Kimsenin uğramadığı köylere, adı duyulmamış kasabalara gittim. Senden bir iz aradım. Sen yoktun... Denizin sonsuz maviliğine umut bağladım. Kıyılarda tükettim bekleyişlerimi. Hep sensiz gemiler geçti limanlardan. Ben gemicilerin hasret türkülerine eşlik ettim. Sen yoktun... Gözümden bir tek damla yaş akmadı. Onlar sana aitti, sana kalmalıydı. Kimselere söyleyemedim acılarımı, bekleyişimin öyküsünü kimselere anlatamadım. Nice fırtınalar koptu yüreğimde. Dalgalar dövdü hayallerimi. Sığınacak bir liman, yaslanacak bir omuz aradım. İçimi dökecek bir insan aradım. Sen yoktun... Her gece ay paramparça oldu. Her gece yıldızlar birer birer düştü sokaklara. Yıldızları saçına takıp gelmeni bekledim. Ayı avucunda bana getirmeni bekledim. Ve bir güneş gibi doğup aydınlatmanı bekledim bu kapkara dünyamı. Ama. Sen yoktun...
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen tuvalimde gökkuşağının cümle rengi...
Sen gözlerimde en keskin ışığı güneşin... Sen alaca *******imin tek parlak yıldızı yakamoz misali... Sen karakış ayazlarında içimi ısıtan samyeli... Sen hayatın saçlarını yakalayan ellerim... Sen yeniden doğuran beni uçuruma 5 kala... Sen içimin gülen yüzü... Sen geleceğe umutla bakan gözlerim... Sen yanağımdaki beyaz papatya güne gülümseyen... Sen hayatı yeniden keşfettiğim... Sen hayal etmeye cesaret edemediğim... Sen rüyalarımın masal kahramanı... Sen mutluluğun en paha biçilmez resmi... Sen ki; aşkın yetmişiki dildeki tek karşılığı...!
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Üstünde durmasan ne kaybederdin?
Hemen her fırsatta bir tokat gibi Yüzüme vurmasan ne kaybederdin? Neyin eksilirdi beni affetsen ? Ne vardı kalbimi tekrar fethetsen ! Ne olur birazda bizden bahsetsen Hep onu sormasan ne kaybederdin? Evli olmasakta keyfe kederdi Gönül nikahımız bize yeterdi Şeytana uyupta bu kadar derdi Başına sarmasan ne kaybederdin? Yakamı tutmasan yargılar gibi Ahiret gününde sorgular gibi Her yerde hatamı sergiler gibi Önüme sermesen ne kaybederdin? Üstüme gelmesen sıkana kadar Üzmesen canımdan bıkana kadar Dağ gibi sabrımı yıkana kadar Dilini yormasan ne kaybederdin? Kanattın yaramı günbegün deşip Paramparça oldun gözümden düşüp Çılgın seller gibi haddini aşıp Üstüme varmasan ne kaybederdin? Hiç şansın kalmadı dönsende geri Yitirdin verdiğim bütün değeri Aşkına emanet ettiğim yeri Bu kadar kırmasan ne kaybederdin?
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Bir başka seviyorum seni,
Gündüzün geceyi sevdiği, Balıkların denizi,ayrılığın kavuşmayı, Bulutların yağmurları sevdiği gibi, Sonra dalında yaprakları ağaçların, Sonbaharı beklediği gibi, Bambaşka seviyorum seni, Şairin şiiri, Hasretin yüreği özlediği gibi, Bir başka seviyorum seni, Çiçeklerin fotosentezi, Dağların rüzgar'ı beklediği gibi, Bambaşka bekliyorum seni, Uykunun yatağı, Sabahın uyanmayı öğrettiği, Kitabın okunmayı, Kalemin yazmayı bildiği gibi, Bir başka seviyorum seni, Bambaşka yaşıyorum bilemezsin, Yüreğimi benden çalan, Delicesine kapıldığım yüreğini.....
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Umutsuzdum, yorulmuştum;
Bir ömür boyu aşkı arayıp durmaktan. Girdiğim her sokakta, çaldığım her kapıda Çıktı hep karşıma yalnızlık� Gönlümün gökyüzünde her daim gece, Mutlak karanlık� Gecemde yıldızlarım var, gecemde Ay�ım; Hepsi birer elmas parçası gibi, ışıl ışıl. Ama bir o kadar da uzak, bir o kadar da soğuk� Hiçbiri Güneş�im değil ki; Karanlık kalbimi aydınlatsın, ısıtsın; Kanımı kaynatsın, Damarlarımda akıtsın, oluk oluk� İşte ben böyle bezgin, Böyle yorgun, böyle umutsuz. Kendimi kandırırcasına taktığım Güler yüzlü maske ardında, Ölesiye mutsuz� İşte ben böyle bir damla Güneş ışığına hasret, Öylesine üşüyorken gönlümün *******inin ayazında. Sen indin gökyüzünden Melek; Ummadığım bir mekânda, ummadığım bir zamanda� Güneş doğdu gözlerinden karanlık yüreğime; İlk defa� Belki de hayatımda son defa� Şimdi sana Melek; Tut ellerimi sımsıkı desem; tutmazsın ki� Bak gözlerime, yak kalbimi desem; Bakmazsın ki� Ya sarıl boynuma desem; Hayatımda ilk defa kendimi güvende hissetsem, Sarılmazsın ki� Beni sev desem; Senin gibi bir güzellik Beni sevemez ki� Değil mi? Bir gülüşünle hayat bulan, Hüznünle dünyası kararan� Ben� UZAKTAN SEVDİM SENİ, ULAŞILMAZ ZİRVELERDEKİ BİR KARDELENİ KOKLAMANIN İMKÂNSIZLIĞINDA...
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() bizi gizli gizli izliyorlar
görüyorum görmezliğe, anlamazlığa gelip boş veriyorum gün geliyor, saklanmıyorlar, ortaya çıkıyorlar artık gizlenmiyorlar, öylece izliyorlar neden, çok sonra anlıyorum gizli gizli konuşuyorlar önce fısıltı halinde ne diyorlar duymuyorum dinlemiyorum sesleri çoğalıyor git gide yükseliyor kulaklarımı kapatıyorum ellerimle daha olmuyor, şarkılar söylüyorum yüksek sesle dinlemiyorum arkamı dönüyorum hepsine kendime dönüyorum görmüyorum onları, bakmıyorum gözlerimi, kulaklarımı kapatıp yürüyorum kendi yoluma uzaklaşıyorum hepsinden neden, çok sonra anlıyorum. ve senden... aşkıma....
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Bu sevda aklimi bastan alali
Bir hirçin denizim deli dalgali Bir Yunus ol gögsü pul pul kinali Gözlerime birer birer dal bu gün Iç çekelim kör dügümlü yollara Ya benim ol ya benimle öl bu gün Hiçkiralim bosa geçen yillara Gözlerimi yanaginla sil bu gün (Yanagimi kirpiginle sil bu gün) Teller bir bir koptu, paramparça saz Dört duvar içinde esiyor poyraz Müebbed gönlüme ne söylesen az Saçlarini zindan zindan sal bugün Iç çekelim kör dügümlü yollara Ya benim ol ya benimle öl bu gün Hiçkiralim bosa geçen yillara Gözlerimi yanaginla sil bu gün (Yanagimi kirpiginle sil bu gün) Ya baslayip yeni bastan sevdaya Yanaklarin pençe pençe gül bu gün Kiralim kalemi nankör dünyaya Ya baslangiç ya son olsun gel bu gün
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Dün gece seni düşündüm yine
yanlızlığımın tam ortasında gece suskunken bana bende suskunken geceye Hasret kokarken odam gözyaşıyla ıslanmışken yastığım Dudaklarımdan tek senin ismin dökülürken... hasret vardı sadece odamda dün gece yine seni düşündüm yine gece uyumama yardım etmek için güzel şarkılar söylüyordu sanki gecenin koynunda uykuya dalarken Sevdam kalbimde haps olmuşken
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Tek kişilik bir oyunmuş aşk,
Düşlerimin katili olup canımı acıtıyorsun. Ama olsun, sen yine de uğra yatağıma. Acıtsan da beni, Kararsa da gece, Özlüyorum seni çok... Susmak çok şey anlatır Susmak yahut da kaçmaktır, Susamışken sana Parmaklarım dudaklarımda Ses çıkarmamaktır. Ölü aşklar konuşmazlar..
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Hadi Git...Durma.
Hemde Sus Söyleme Sakın 'Sen Ne oLacaksın' Deme ßana.. Ne oLacağımı, DertlerimLe BaşBaşa Kalıp, Hergün Seni Anacağımı biliyorsun Sus... ßen 'GüLe GüLe' Derim, Sen 'Hoşçakal' Deme, Söyleme Sakın, Sen Söyleme
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiir Arşivi...[creamng] | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 72 | 10-26-2007 02:59 PM |
By PirincBurgeR'in ŞiiR Arşivi ! | PirincBurgeR | Eskiler (Arşiv) | 317 | 08-19-2007 05:59 PM |
Şiir Arşivi | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-19-2007 11:41 AM |
...::: WwW.CaKaL.Net & VaGrAnT_AdAnALı Özel Şiir Arşivi :::... | VaGrAnT_AdAnALı | Eskiler (Arşiv) | 204 | 07-28-2006 08:03 PM |
...::: WwW.ÇaKaL.NeT Şiir aRŞiVi :::... | VaGrAnT_AdAnALı | Eskiler (Arşiv) | 4 | 06-20-2006 10:56 AM |