![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57903
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seni Arıyorum
Seni her yerde arıyorum Kimi zaman denize soruyorum Kimi zaman yola Hep orayı gösteriyorlar bana Gökyüzüne bakıyorum, yüzünü görüyorum Rüzgarda sesini duyuyorum Mehtapta seni ararken Hep orayı gösteriyorlar bana Her yağan yağmurda, bende ağlıyorum Her çileyen kuşla seni çağırıyorum Bütün geçtiğin şehirler Hep orayı gösteriyorlar bana Seni şanlı ayla,yıldıza soruyorum ''Vatan kalbinin attığı yere'' diyorlar Biliyorum da gelemiyorum be atam Seni orada yatarken görmek: Acıtıyor kalbimi atam!
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sensizlik Ve Sonsuzluk
Dağların ardında mehtabı izlerken Her zaman resimlerinle avunurken Gözlerinin güzelliği yüreğimde canlanırken Sensiz olmak o kadar zor ki. O hüzünlü şarkıları dinlerken Yüreğimden gelen acıyla bize ağlarken Baharın güzelliğinde seni beklerken Sensiz olmak o kadar zor ki. Camdan baktığımda ötüşen kuşları görürken Kapım çaldığında bir sevinçle açarken Ve karşımda sonsuzluğu görürken Sensiz olmak o kadar zor ki.
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Söyle Şimdi Bana
Yüreğindedir her insanın kan Kor olmayan yürekte kopar yine fırtınalar Mey, yine o güzelliğiyle sarar vücudunu Söyle şimdi bana''kimler ağlasın ya'' Meyhane kapısından çıkan adama Niye kötü, harap,acımasız,pislik gibi bakarsın Mey benimde dudaklarımdan akar Söyle şimdi ''banada mı öyle bakarsın'' Gözlerinden yaşlar akanlar Bir kader uğruna sitem edenlere Dertlerini,hayatını,ruhunu dağlara haykıranlara Söyle şimdi bana''acıyarak mı bakarsın?'' Bir hüzün uğruna,yüreğiyle maffolana Dertlerini dökmek için,ağlamak için,içen adama Yüce allah'a feryat eden bu garip kula Söyle şimdi bana''tanrı böyle yaratmış mı dersin?'' İçen adam sana,bana,ona sövüyorsa ''Yalan dünya''diyip bela okuyorsa ''Allah seni kahretsin''diyorsa Söyle şimdi bana''o adama sevgiylemi, bıçaklamı gidersin?'' Yoksa ya bi dert ortağı,bi meyhane arkadaşı...sen olmazmısın onun dert yoldaşı Ya kalmadıysa derdini haykıracak dağı,taşı Hem evinde yalnızca sövüp, ağlayıp başka zararı olmadan içiyorsa Söyle şimdi bana''senin yüzüne mi tüküreyim?'' Adam hırsından taşları yumrukluyorsa Gözleri kan çanağına dönmüş açılmıyorsa Bunlara rağmen yaşam umudu varsa Söyle şimdi bana''umudunu kırmak mı gerekir, yoksa arkasından kahpece vurmakmı?'' Neden''onunda derdi var, oda insan'' demeden yargı Neden''sevgi''göstermeden ''kanlı bıçak'' Neden ona umut'' verecekken ''umut'' kırmak gereksin ki? Söyle şimdi bana ''kendi halimize yanalım mı gülelim mi?''
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tutukluyum
Ben sende kalmış o hatıralar gibi Dağların yerlerinden haykırmaları gibi Toprağın suya aşkı gibi Yalnız sende tutukluyum Bülbülün güle çilemesi gibi Mecnunun çölleri yenmesi gibi Ferhat’ın dağları aşması gibi Yalnız sende tutukluyum Kışın yazı beklemesi gibi Yürekteki sevginin uçması gibi Suyun berraklığı gibi Yalnız sende tutukluyum.
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yakamoz
Yakamoz denize vurunca Hep seni hatırları Yıldızlar söndüğünde Sensizliği hatırlarım Yüreğim biraz acıyınca Gözlerimi kaparım Gözlerimi kapadığımda Güler yüzünü hatırlarım.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|