![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Erguvan Işıltıları
Endazesi kaçmış aşkların tan yeri izlerinde Entarisi ala benzemiş yarin... Cam kafeste Kendi etrafında dönüşlerinde balerin Yelkovanın akrepe kavuşma arzusuyla Saat sevda gibi işlemekte Tık tıklar rodrigo nağmeleriyle eşleşmiş Yatağında usulca akan ırmak misali ruhlar dingin... Hiç konuşmadan saatlerce Belki de günlerce süren ard yürüyüşleri Bir an döner de Bir an gözleri buluşur gönlünde diye Adım adım öyküleri yayılır sokağın taşlarına Sırım gibi delikanlım Yaka cebinde mendili erguvan ışıltısında Belki bir çay bahçesinde Belki bir düğün katılımında Öylesi uzak bakışların iç kaynamalarında Sevda tutmak yare... Sözsüz sevda köşeleri oluşmuş akşam postalarında Yazıyoooooo çığırtkanlarına düşmemişken aşk Yürekte bir deli ateş... Sabaha adanan şarkılara fal tuttumlardan “Bir bahar akşamı rastladım size” ye sayrılar Kokulu mavi pembe kağıtlara aksedilen Dolmakalemli sevda uzanışları Siz benim hayalim diye atılan başlıklara ulanan Canım cananımla nihayetlenmiş duygu sağanakları Vücût ikliminin sultanıyla Rüyalarda buluşuruz düşlerine uzanışlar... Dest-i izdivacına talip rüya artığı *******in Begonya dokusu kilimlerine işlenir sevda da Sürülür közüne mangalların aşk söylemleri Buhar olur sarar asumanı seslenişler Açar salkım saçak portre boyu şarkılar Gönül şarkılarından bir demettir ki bunlar Öyle si çığırır nazendeler fasl-ı şahanelerden “Entarisi ala benziyor Benim yarim bana benziyor......”
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|