![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57905
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() KADIKOY - PENDIK HATTINDAN DERLENMİŞTİR
* Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim. * Gözlerin güzel ama bakmasını bilmiyorsun. * Senin gözlerin varsa, benim sözlerim var. * Bu dünyada 2 kör tanıdım: Biri beni görmeyen sen, ikincisi ise senden başkasını görmeyen ben. * Bu dünyada sakın sevme, seversen ihanet etme, ihanet edenleri ise asla affetme! * Bana unut beni diyorsun. Mademki unutmak o kadar kolay, sen onu unut ve bana dön. * ******* seni düşündüğüm kadar uzun olsaydı dünya bir daha güneş yüzü görmezdi. * Aşka hürmet et fakat eğilme. * En asil intikam affetmektir. * Seni seviyorum diyen dillere değil, senin için ağlayan gözlere inan. * Vur kalbime hançeri, yüreğim parçalansın. Fazla derine inme, çünkü orda sen varsın. * Seviyorum, sanma ki aşkım yetimdir. Yalvarmam asla, aşkım asaletimdir. * Şeker tatlı olabilir, senin kadar değil. Herkes seni sevebilir, benim kadar değil. * Unutmak zor, anlatmak ise imkansız. Çünkü sen unutuldukça hatırlanan, anlattıkça bitmeyensin. * Güzelin nazına, Ford un ara gazına hastayım. * Gönlünde yer yoksa bana güzelim / Fark etmez, ben ayakta da giderim.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|