![]() |
|
|
#51 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4279
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Anne sevgisi koşulsuzdur, koruyucudur, sıcak bir sığınaktır. Koşulsuz olduğu için denetlenemez, ya da elde edilemez.
Tüm insanlar eşittir, çünkü onlar Toprak Ananın çocuklarıdır. Günümüzde insanların mutluluğu “eğlenmeğe” dayanmakta. Eğlenmenin altındaysa “almanın”, tüketmenin doygunluğu yatmaktadır. Otomatlar sevemezler. Onlar sadece “kişilik paketleri”ni birbirleriyle değiştirirler ve ucuza kapatma peşinde koşarlar. |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Birçok kişi, sevme sorununu ilkel bir biçimde ele almakta, kendi sevebilme gücünden, sevme ediminden çok sevilme olarak görmektedir. Onlar için sorun, nasıl sevilebilecekleri, nasıl sevimli olabilecekleridir.
Tüm uygarlığımız, karşılıklı kar sağlayan bir alış-veriş düşüncesi, satınalma açlığı üzerinde yükseliyor. Sevgiden vazgeçmek olanaksız olduğuna göre sevgi konusundaki başarısızlıkların üstesinden gelebilmenin bir tek uygun yolu olarak bu başarısızlıkların nedenlerini gözden geçirip, sevginin anlamını incelemeyi geliştirmek kalıyor. |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dayanmak zor yalnızlığına akşamların
Unutmak mümkün değil seni bir şarkı gibi Ağır ağır ilerleyen bu zaman içinde Her an bir sarhoşluktur sensizliğin verdiği Bir gün anlarsın hayal kurmayı; Beklemeyi, ümit etmeyi. Lanet edersin yaşadığına… Maziden ne kalmışsa yırtar atarsın.. Seni sevdiğimi işte o gün anlarsın. |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Beni bir dağ başında böyle yapayalnız kodular,
rüzgarlara, kuşlara, bulutlara yakın, senin etinden, tırnağından ayrı, senin kokundan uzak. Şu anda hiç bir şey mümkün değil. Şu anda her şeyden ayrı, her şeyden uzak ve her şeyden mahrumum ben. Şu anda sadece yalnızlık ve kahır. |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin.
Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler bağrına taş basarsın acılar bir gün diner giden gitsin aldırma yangınlarda söner sakın bakma arkana krallar önde gider Gün gelir puslu bir dünya aydınlık bir yaşama gebe kalır yeterki umutların hiç bitmesin kalbin hangi mutluluk ve sevgi için çarpıyorsa yaşam sana onu versin. Rüzgarın kemanını çaldığı,damlaların cama vurduğu bir pencerede yatağına uzanıpta keşke dediğin tüm güzellikler gerçek olsun. |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dün, bugün ve yarın daima seni sevdim, hep seveceğim. Bizimki bitimsiz, tanrısal bir sevgi. Anneciğim anneler günün kutlu olsun…
Karşılıksız tek sevgi ananın çocuğuna duyduğu sevgidir. Ben kendi çocuklarımda senin sevgini buldum. Ve seni ne çok sevdiğimi bir daha anladım . İyi ki seninle varım annem. Ellerinden öperim… Bana verdiğin sevgiyle bütün dünyam çiçek açtı. Onları hiç soldurmadım annem. Anneler günün kutlu olsun… Benim bitanecik tatlı annem, senin çocuğun olduğum için her zaman gurur duydum. Ellerinden öperim |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hayat Yasamayi Vefa Hatirlamayi Dostluk Paylasmayi Ozel Gunler Ise Hatirlamayi Bilenler Icin Vardir…
Bizim Omrumuzde Irmaklar Vardir. Sularinda Hayallerimizi Yuzdurdugumuz. Bizim Omrumuzde Dostlarimiz Vardir Gunlerimiz Ayri Gectiginde Uzuldugumuz… Agirdir Sevgilerim Her Yurek Tasiyamaz!buyuktur Umutlarim Her Omuz Kaldiramaz!sonsuzadektir Dostlugum Her Insana Degmez!(sana Deger Dostum) Unutma… Dostuklara Mesken Bu Yurek,aska Degilsevgilinin Gozlerine Degildostun Sozlerine ,selamina,merhabasina Muhtac Bu Yurek.merhaba Dostum.yurektesin… |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
31 Sevgi ürkek bir kuşun kanadında
Gökyüzünün mavi sırrında Karanlığın içindeki küçük bir ışıkta saklanır Ama senindir Görmeyi bilirsen.. 32 Bir gül istiyoruz, kokladıkça solmayacak Bir sevgi istiyoruz, yaşadıkça bitmeyecek Bir hayat istiyoruz, ömür boyu sürecek Bir dünya istiyoruz, güneşi hiç bitmeyecek Bir yuva kuruyoruz, hiç yıkılmayacak Kalplerimiz birbirine hep bağlı kalacak Bunu huzurunuzda söz veriyoruz. |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
21 Gördüm diyebilseydim, eğer gördüğümü,
Hiç kimse inanmazdı, hayal derlerdi. Bilseydiler, sende neler gördüğümü, Yıllarca hayal görmeyi isterlerdi. Gördüğümüz hayal degil, gercek biz bu gercegi beraber yaşamak, sonsuz kılmak istiyoruz. Ve bu en güzel günümüzde sizleri de aramızda görmeyi diliyoruz. |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
11 Allah’a bagladık özümüzü
Peygambere verdik sözümüzü Mevlam akeylesin yüzümüzü Buyurun dostlar gelin Beraber yapalım düğünümüzü… 12 Yürüyoruz mutlu bir geleceğe Gün değil - Ay değil - Yıl değil Bir ömür boyu beraberliğe Tutuştuk el ele Sesleniyoruz bekar gençlere En mutlu şey evlilik diye Bekliyoruz sizleri de Düğün merasimine… |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|