![]() |
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4267
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
wampir muhabbetleri
-------------------------------------------------------------------------------- Tısss = Dişlerini göstererek sırıtma efekti) -Abi vampirlere inanırmısın -Tısss -Sağol abi aldım cevabımı .................... -Vampirlere inanırmısın -Hayır -O zaman gel bakim şöyle yamacıma tısss .................... -Vampirlere inanırmısın -Ben vampirim -Onu sormadım inanırmısın onu söyle .................... -Vampirlere inanırmısın -İnanmam ben öyle şeylere -İnanmaya başla o zaman tıssss .................... -Vampirlere inanırmısın -Arkadaşım ilgilenir o konuyla -Nasıl yani -Hah Blade de geldi zaten .................... -Abi vampirlere inanırmısın -Lan salak salak konuşmada git devlet hastanesinden bi Arh+ kap gel ................... -Abi ya sen nasıl vampir oldun -Boyun fetişistiydim ben -Anlıyom abi ................... -Abi gene kesmişsin suratı tıraş olurken -Vampirliğin gözü kör olsun, ayna kullanamıyozki anasını satim ................... -Abi sana bi ünite kan getirdim al kana kana iç ehehuhehe -Kes lan zibidiliği ................... -Hamdi git Radyo ya çok acil 12 ünite kana ihtiyaç vardır diye duyuru yap, grubu önemli değil -Ne yapcan abi o kadar kanı -Akşam misafirler var parti yapcaz .................. -Hamdi bayana bi kadeh A rh + buzlu olsun, banada karışık kokteyl yap -Hemen abi, üzerine o şemsiyelerdende koyimmi abi -Dişlerim seni Hamdi! Acele et ................. -Abi bak mantı yaptım hemde bol sarımsaklı -Kaybol Hamdi gözüm görmesin seni ................. -Hamdi bana içecek bişeyler getir moralim bozuk -Ne oldu abi -Benim kızdan ayrıldım -İçecek ne istersin abi -En sert ne varsa ondan olsun -Kutsal su istermisin abi, en serti ehehuhehe -Hamdi geliyo diiiiş -0 rh - getiriyom abi hemen ................ -Abi be bu evden taşındak diyom -Neden Hamdi -Ne bileyim şöyle daha bi güneş gören bi yer olsa -Sana güneşi gösterecem şimdi -ehehuhehe... |
|
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|