![]() |
|
|
#11 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12122
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Temel karisi Natasa ya gerdek gecesi sormus: ilk uyudugun erkek ben miyum?
Natasa: uyursan evet! ****************** Temele sormuslar, aptal mi guzel mi olmak istersin? Guzellik Gecicidur, demis. ****************** Temele hocasi sormus:1881 de ne oldu? Ataturk dogdi. 1914 ne oldu? Ataturk 33 yasina basti. ****************** Fadime ile temel buyuk adada dolasiyorlarmis. Bir marti temel'in kafasina pislemis. Fadime: - temel git su tuvaletten tuvalet kagidi al! Temel: - gerek yoktir kus, coktan ucup gittu. ****************** Temel Fadime ye bosanma davasi acmis ve hakime, -sayun hacum bey, karim uc yildur evde ne bulursa ustume firlatiyu. Ne olur bizu bosat! Hakim sormus, -peki evladim niye bunun icin uc yil bekledin? Temel: - yenu yenu isabet etturmeye basladu daa! ****************** Buyuk ikramiye cikan temeli uc ay sonra bakkal, kasap ve borclu oldugu diger esnaf yolda cevirmis ve -ula temel sana ikramiye ciktugu halde uc aydir niye borcunu odemiyosun? Diye sormuslar. -U-la Zencun oldi degis tu daa! demesunlar diye, demis. ****************** İdama mahkum olan temele son arzusunu sormuslar; benu oglumin yanuna gomin demis. Oglunun yasadigi ortaya cikinca, - Tamam daa, ben beklerum demis. ***************** Temel'in eczanesine genç ve güzel bir kadin girmis. Tartinin üzerine çikip parayi atmis. Begenmemis, manto ve ceketini çikarmis ve para atip tekrar tartilmis. Yine sıkılmış Kadın. etegini çıkarinca, temel atilmis,parayi atmis, -tevam edin puntan sonrasi müesseseten. ***************** Ogretmen telefonda, -Demek temel hasta, okula gelemeyecek, peki ben simdi kiminle konusuyorum - ? -pabamla. ***************** Temel savasta büyük çatismadan sonra,gece sessizlik sirasinda bir nefes aliyor,bir sigara çikariyor , kibritle yakiyor,arkadisi atiliyor -heyy ! Deli misin ? Bu çok tehlikeli. Temel sakin : -yok canim,içime çekmeyrum. ***************** Temel çok para kazanmis.ailece en lüks lokantaya gitmisler en pahali sarabi seçip ismarlamis. Garson : -hangi yil tercih ederdiniz,diye sorunca , -pi mahzuru yoksa hemen isteyrum. |
|
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 4 (0 üye ve 4 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|