![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4240
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adam karısının kedisinden o kadar nefret ediyormuş ki, ne yapıp yapıp ondan kurtulmanın yollarını düşünüyormuş.. Sonunda bir sabah kediyi arabaya attığı gibi evlerinin 20 blok ötesinde bir sokağa götürmüş, onu orda bırakıp doğru işe gitmiş... Aynı akşam işten eve gelmiş bir bakmış kedi evin bahçesinde karısıyla oynuyor, kadın neşe içinde:
-"Ayy bütün gün onu aradım" demiş.. "Ama akşam üstü bir baktım gelivermiş, evin yolunu nasıl da bulurmuş benim akıllı kedim". Adam tabi çok bozulmuş ama belli etmemiş.. Ertesi sabah yine kediyi arabasına atmış, bu sefer evin 40 blok ötesinde bir sokağa götürüp bırakmış yine işe gitmiş, akşam işten eve gelmiş bir de ne görsün kedi salonda yine karısıyla yerlerde yuvarlanıyor.. Ertesi gün adam kediyi 60 blok öteye bırakmış, akşam gelmiş yine kedi evde.. Sonraki gün 70 blok öteye bırakmış, akşam kedi yine evde.. Adam artık ertesi sabah kediyi arabaya koymuş, 90 blok öteye gitmiş.. Oradan köprü yoluna girmiş, ilk çıkıştan sağa dönmüş, oradan tekrar sağa dönmüş, gitmiş gitmiş, bir 20 blok daha uzağa gitmiş, sola dönmüş, biraz daha gitmiş, ve kediyi orda arabadan atmış.. Saatler sonra evin telefonu çalmış, adam karısını arıyor: -"Hayatım, kedi orda mı?" -"Evet.. neden sordun?" -"Şunu telefona bir çağırsana... kayboldum..!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İki tavuk markette geziyorlarmış. Yumurta reyonuna geldiklerinde l.tavuk diğerine 40.000 TL. değerindeki yumurtaları göstererek
- "Bak bunları ben yaptım" der. Biraz daha ilerler, biraz önceki yumurtalardan daha küçük ve 30.000 tl değerindeki yumurtaları görürler. Bu sefer diğer tavuk: - "Bak bunları da ben yaptım, seninkilerden yapacaktım ama kocam 10.000 TL. için k...ını yırtmaya değmez dedi" der. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gün ormanın kralı aslan, tatile çıkmak
ve bazı işlerini yapmak için ormandan ayrılmaya karar verir. Etrafına bakar kendisi yokken işlerini kim götürebilir diye. Bir de bakar ki tavşan geliyor, tavşana, "Gel lan buraya" der kükreyerek, tavşan gelir yanına, "Bak der, ben tatile çıkacam,gidince benim yerime bakabilirmisin? Tavşan olur der çekinerek. Bunun üzerine bir toplantı yapar ve ormandaki hayvanları toplar, onlara bakın der, "Ben bir süre olmayacağım, benim yokluğumda bütün yetkilerim tavşanda olacak ve ona yamuk yapanı gelince yamulturum" Tüm hayvanlar olur derler ve aslan tatile çıkar. Tavşan, krallığının ilk gününde ormanı dolaşır gerinerek, bakar ki maymun, "dur der şuna bir parmak atıyım", gider bi parmak atar, maymun sinirlenir bişey demez, gergedanı görür ona da bir parmak atar, gergedan çok sinirlenir ama bir şey diyemez, zürafada aynı akibete uğrar, tavşan neşeli dolaşır ormanda ve AYI'ya rastlar. Ayıya da bir parmak atar ama ayı döner buna bi güzel kayar,ama ne kayış. Tavşan can acısıyla, uzaklaşırken kendi kendine söylenir, "A..na ko...mun Ayısı, hiç bir toplantıya katılmaz ki !!!!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Arslan, kurt ve tilki ava çıkarlar. Bir geyik, bir koyun ve bir de horoz avlarlar.Arslan, kurda:
- "Şimdi bunları adaletle paylaştırıp sohbetimize tat ver" der.Kurt: - "Ey cihân şahı, avcıların sultanı!.. Bundan kolay ne vardır... Geyik sizin, koyun benim, horoz da şu zavallı tilkinindir". Arslan, gök gürlemesini andıran bir sesle kükrer. Kurdu, kan revan içinde yere serer. Tilkiye dönüp: - "Tez sen paylaştır" der.Tilki: - "Ey yiğitler ülkesinin tek hükümdarı!.. Koyun sabah kahvaltınız, geyik öğle yemeğiniz, horoz ise sultanıma çerezdir. Arslan: - "Aferin sana bu adaletli taksimi kimden öğrendin?" Tilki: - "Şu yerde yatan kurt kardeşten öğrendim." |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ormanlar kralı aslan tatile çıkmadan önce tüm hayvanlara haber göndererek ormandaki meydanda toplanmalarını ister hayvanların hepsi toplanır aslan konuşmaya başlar:
- Arkadaşlar ben tatile çıkıyorum ben gelene kadar vekilim tilkidir ona yapılan yanlışlığı kendime yapmış sayarım ona göre davranın der ve tatile çıkar. Sabah olur olmaz tilki kasıla kasıla ormanda dolaşmaya başlar. Kurdun yanına gider ve basar tokadı - Ben kimim lan der. Kurt: - Sen kralımızın vekilisin emret der. Tilki: - Hep böyle ol der ve domuzun yanına gider, onada basar tokadı - Ben kimim der. - Sen kralımızın vekilisin der, tilki kasıla kasıla ayının inine girer - Ben kimim deyip ilk tokadı vurduğunda ayı buna bir pençe atar tilki inin dışına fırlar. Tilki dışardan söylenmeye başlar - ...na koyduğumun ayısı zaten hiç bir toplantıya katılmazsınki |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temelle oğlu İstanbulu hiç görmemişler ve bir iş için oraya giderler.
Küçük köylerinden sonra gördükleri her şeye şaşırır ve hayretler içinde kalırlar. Taksim'de gezerlerken bir otelin içine girerler. bir bakarlar ki demirden duvarlar ve bu duvarlar otomatik olarak açılıp kapanabiliyor. Tabii ki ikisi de şaşırmış. Temelin oğlu babasına sormuş ; "Buba bu ne ya?" Temel hayatında hiç asansör görmediği için şu şekilde yanıtlamış "Oğlum ben böyle bir şeyi hayatımda görmedim, ne olduğunu bilmiyorum." İkisi de büyük bir şaşkınlıkla bu duvarlara bakarken 150 kiloluk şişman bir bayan açılan duvarlardan küçük bir odanın içine girer. Duvarlar yine kapanır ve numaralar birer birer yükselmeye başlar. Daha sonra numaralar küçülmeye başlar. Temel ve oğlu şaşkınlık içindedirler. Birazdan duvarlar yine açılır ve dışarıya 24 yaşlarında çok güzel,seksi, zayıf ve sarışın bir bayan çıkar. Temel gözünü bu bayandan ayırmadan oğluna sessizce ; "Hemen git anani al ve buraya cetur." |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İki horoz mutfağa girerler. Etrafa meraklı gözlerle bakarlarken tezgahın üzerinde bir yemek kitabı görürler. Kitabın üzerinde : "Yumurta yapmanın 100 yolu" yazmaktadır. Biri digerini dürter ve der ki :
-Olum bak lan seks kitabı bulduk alaaaaaaa ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İki horoz mutfağa girerler. Etrafa meraklı gözlerle bakarlarken tezgahın üzerinde bir yemek kitabı görürler. Kitabın üzerinde:
-"Yumurta yapmanın 100 yolu" yazmaktadır. Biri digerini dürter ve der ki : -Oğlum bak lan seks kitabı bulduk !. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yavru tavsan yeni dunyaya gelmis ve ormani tanimak icin gezmeye baslamis. Her gördugu canliya " ben tavsanim sen kimsin sana neden ... diyorlar" diye soru soruyormus. Böylece her kezle tanismaya calisiyormus, canlilardan köpek, kurt, at, esek, kus, deve, ayi, tilki vs. canlilarla tanistiktan sonra karsisina bir canli daha cikmis,
- Merhaba ben tavsanim sen kimsin - Ben katirim. - Sana niye katir diyorlar. - Benim babam at, annem essek ikisi beraber olunca ben dunyaya gelmisim, banada katir diyorlar, demis. tavsan yine yola koyulmus, yine birine rastlamis, - Merhaba ben tavsanim sen kimsin - Ben kurt köpegiyim - sana neden kurt köpegi diyorlar? - Benim babam kurt annem köpek ikisi beraber olunca ben dunyaya geldigimden banada kurt köpegi diyorlar, demis Tavsan yine yola koyulmus yine bir canliyla karsilasmis, - Merhaba ben tavsanim sen kimsin. - Ben deve kusuyum. Yavru tavsan dusunmus ve saskinla -Yooook artik! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gün,bir aslan,bulunduğu ormanın kralı olduğunu göstermek istemiş.İlk önce bir tavşana rastlamış.Sormuş;
-Bu ormanın kralı kim diye Tavşanda korkarak; -Sizsiniz!!! demiş. Aslan sonra ilerde bir tilki görmüş yanına koşarak gitmiş ve; -Bu ormanın kralı kim? diye sormuş. Kurnaz tilki hemen; -Sizsiniz efendim demiş. Sonra aslan ilerde bir kurt görmüş yanına gitmiş ve; -Bu ormanın kralı kim?diye bagırmış. Kurtda; -Sizsiniz efendim demiş. Daha sonra aslan son olarak ilerde bir fil görmüş ve koşarak filin yanına gitmiş. -Bu ormanın kralı kim?diye bagırmış. Fil bir vurmuş aslana,aslan 4-5 metre uzamış.Sonra koşarak filin yanına gelerek bir daha bağırmış; -Bu ormanın kralı kim lan?diye. Fil yine vurmuş.Aslan 4-5 metre uzamış.Aslan bu sefer sinirlenmiş file doğru komuş; -Bilmiyosan bilmiyom de lan ne vurp duruyosun. demiş. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|