![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4242
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bie ağa memleketinden istanbula gezmeye gelmiş gezerken eski bir marabasını görür marabayla konuşurlar maraba derki ağam ben buraları eyi örgendim gel seni gezdirem der.Neyse ağayla hizmetci gezerken işde bu caminin adı filan işde burası saray filan istanbulun tarihi yerlerini gezerken bir hamam görürler ağa sorar peki bura nedir maraba derki ağam burası hamam burda yıhanıylar.Ağada epey olmuş geleli kirlenmiş derki eyi bizde gidah bir yıkanak der ve içeri gireler başlarlar yıkanmaya ağa birden bakarki karşı bölmede bir tellak adamın birinin sırtını yıkıyor ağa hemen marabaya derki ula kıro hele get sor bahım o neydiyi maraba gider sorar adam derki ben bunun sırtını yıkıyorum neyse ağaya deyince ağa derki ula hele get çağır gelsin benimde sırtımı yıkasın neyse maraba gelmiş ağanın sırtını keselerken ağanın gözüne diğer odadaki sahne gözüne takılmış tellak adamın birini domaltmış güzelce sikiyormuş ağa demişki hele get sor bakım o ne yapiyi maraba sorunca tellak demişki ben bunun içini temizliyorum demiş.Maraba ağaya deyince ağa demişki ula hele çağır birde benim içimi temizlesin ve tellak gelmiş ağayı doaltmış sikerken ağanın aklına birden köylüler gelmiş demiş ula kıra şimdi bizim cahal köylüler görse derki ağaya bak götünü siktiriyi demezlerki ağa içini temizletiyi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() tarzan ormanda dlaşırken,yanına ceyn gelir ve merakından sorar.tarzan sen o işi nasıl yapıyorsun.TARZAN,cevap verir.gayet kendinden emin bir edayla .TARZAN VAR AĞAÇ DELİKLERİNE SOKMAK.Bunu duyan CEYN derki,-
aaaaa olurmu hiç.bakbiz kadınız,böyle yapıcan ,şöyle ypıcan ,diyerek tarif deer.ve yere yatar,tarzan sert bi şekilde CEYN in bacaklarının arasına vurur.CEYNacılar içinde bapırır.sen manyakmısın neden vurdun.tarzan gayet rahat bi şekilde.TARZAN VAR KONTROL ETMEK ARI VARMI. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() adamın bir erkek papaganı varmış karşı komşusunda da dişi bir papagan varmış sahipleri papaganları balkona çıkardıgında erkek papan dişi pagana ah bir yanımda olsanda seni bir sevsem dişi papagan ah bir yanıma gelsende seni bir öpsem dermiş bunu gören komşular çok üzülmüş sevaptır şunları birleştirelim demişler neyse erkek papaganın sahibiyle karşı komşuya gitmişler demişler durum bu şunları birleştirelim dişi papaganın sahibi olmaz demiş 100 ytl isterim olurdu olmazdı derken erkek papaganın sahibi dayanamamış tamam demiş neyse papaganları bir kafese koymuşlar izlemeye başlamışlar tık yok heralde utanıyorlar kafesin üstünü örtelim demişler kafesin üstü örtüldükten sonra kafesten çıklık sesleri ve tüyler havalarda uçuşmaya başlamış örtüyü kaldırmış lar ne görsünler dişi papaganda bir tane tüy kalmamış erkek papaganın sahibi papagana yaklaşarak oglum ne yaptın sen demiş papagan baba baba 100 milyon verdik soymadanmı sikelim demiş
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bi kız kocasından şikayetçiymiş.kız ilişki yaşamak istiyomş fakat adamın isteği yokmuş.işi gücü maç,habermiş.kız psikoloğa gitmiş.derdini anlatmış.psikolok demişki eşin okadar maçı seviyosa sende onun tuttuğu takımın renginde iç çamaşırı giy demiş.kızda hemen GS iççamaşırı giymiş ama eşinde yine tık yok.bide FBli giyim demiş.giymiş busefer adam hergün ilişkiye girmeye başlamış.bigün kız sıkılmış busefer.vazgeçmesi için tekrar adamın tuttuğu takımı yani GSyi giymiş.adamda:YAAA İŞTE BİZ ADAMI BÖYLE SİKE SİKE CİMBOMLU YAPARIZ.demiş
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() birğün adamın arabası bozulmuş ve bir evin kenarında durmus evin kapısını çalmiş karsına orta yasta bir kadın çıkmiş kadın yalnız yasarmıs neyseki adam kadına sormuş burda buğün kalabilirmiyim arabam bozulduda demis
kadın: tabiki de kalabilirsin demis !! aksam olmus kadın yatmak için içeri gitmis adam ise kadına seslenerek ben kendim yatamam bende sizinle yatabilirmiyim evde ben hep annem yatarım demis kadın: elbette demis ama demis ben annemle yatarken hep annemin göbek deligiyle oynardım sizinkinide parmagımla oynaya bilirmiyim diyerek kadın yine olumlu cevap vererek ewet oynayabilirsin demis sabah olmus kadın adama demiski dünkü senin oynadıgın göbek deligi degildi demis adamda: benimde parmağım degıldı demıs |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bizim Namık Kemal hapisteymiş,hapiste günler geçmek bilmiyor.Yine birgün volta atarken kendi kendine söz vermiş,ve demişki:Burdan çıktığımda karşıma çıkan ilk kadının ağzında nekadar diş varsa onu okadar sikeceğim.Ve bizim Namık hapisten çıkmış,birde bakmışki karşısındaki ilk kişi yaşlı bir kadın.ne yapalım sözverdik demiş kendi kendine.Ve yaşlı kadına durumu anlatmış,kadın peki evladım demiş.Namık kadının ağzındaki dişleri sayarak başlamış kadını sikmeye.İşi fazla uzun sürmemiş.Tam Namık pantolonunu toplayıp giderken yaşlı kadın seslenmiş,evladım şu dişleri bidaha kontrol et,arkada birkaç dişim daha olacaktı...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sünnet çinin biri kestiği derileri emekli olduğumda la
zım olurdiye saklamış. Gün gelmiş adam emekli olmuş, biriktirdiği derileri alarak bir terziye gitmiş ve terziye: 'Kardeşim bana bu derilerden bişey yap ben 2 hafta sonra gelicem demiş. Terzide:peki.diye cevap vermiş. aradan 2 hafta geçtikten sonra sünnetçi terzinin yanına gitmiş.Adam: 'Benim bir siparişim vardı ne oldu??' demiş. Terzide bir cüzdan uzatarak: buyrun siparişiniz.demiş. Adam sinirlenerek: 'Okadar deriden yapayapa bir cüzdan mı yaptın'.demiş. 'Terzi hiç üslubunu bozmadan cevap vermiş: öyledeme abi biraz okşayınca valiz oluyor.'demiş ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() adamın biri köyde herkesle birlikte olcam diye köyde ne kız kalmış ne de karı .bakmış böyle olmayacağını anlayan adam günahlarının bagışlanması için bir hocaya gider ve vaziyeti anlatır
hoca:bak evladım bir dağa kapanıp 30 gün ibadet edeceksin bu sürede hiç bir cinsi münasebette bulunmayacaksın der adam:tamam diyip başlar ibadete ibatdetin 29. gecesinde şeytan çok seksi bir kadın kılığında adamın yanına gelir ve yapalım yapmeyelım tartışmasından sonra başlarlar sekse tam güneş doğarken şeytan gerçek kılığına girer ve ben şeytandım der bunun üzerine adam:iyi canım yapmadığım bi şeytan kalmıştı onu da yaptım der |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() deve ile kuş çölde kaybolmuşlar. canları karı istemiş.Ne gezer çölde karı. demişlerki " bu böyle olmayacak birbirimizi becerelim.deve demiş ki " önce sen yap" tamam demiş kuş havalanmış .aradan 5-10 dakika geçmiş ses seda yok kuştan.deve ıhhhhhhhhhh diye seslenmiş kuşa acaba bu nerde diye.kuş kulağına eğilip " Acıttım mı canım" demiş
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Malatyanın bir köyünde cem evi yapılıyormuş köylülerin kendi imkanları bitince yardım toplamaya karar vermişler.Yakınlarında bir sünni köy varmış biri demişki dede filan sünni köyede gidelim onlarda cami yaparken bize gelmişleridi demiş ve kalkmış o köye gitmişler.Günlerdende cumaymış köylüler cumaya gitmek için camiye geliyolarmış neyse demişlerki şimdi biz camiye gitmesek ayıp olur en eyisi dede sen gir demişler ve dede camiye girmiş hocaya şirin gözükmek için gelmiş tam hocanın arkasına oturmuş.Dedenin cevizlerini çalan birde o köylü çocuk varmış dede onları taşlarmış devamlı çocuk bakmışki dede camide kendi kendine söylenmiş bu amına kodumun ne işi var deyi neyse ben buna bir oyun oynamalıyım demiş dedenin tam arkasınada o çocok oturmuş derken hoca namaza başlamış kıyam kıraat derken rukua varmış çocuk tam zamanı demiş ve dedenin taşığından tutmuş sıkmaya başlamış dede adet böyle deyi oda imamın taşağını sıkmaya başlamış imam rukudan kalkmış ve secdeye gitmiş çocuk gene dedenin taşağını sıkıyor ve daha şiddetli acıtıyormuş dede imamınkini imam ALLAH u ekber bıraksana lan diyor dede o bıraksınki bende bırakım deyip sıkmaya devam ediyormuş ama dede dayanayıp camiden kan ter içinde çıkmış dışarda beklayan dedenin köylüleri dedeye neden erken çıktığını ayıp olur filan derken dede dmişki ula kardaşım içerde bir taşak oyunu varki sormayın dayanabilene aşk olsun demiş
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|