![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4225
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() SON KEZ
Seninle kumsalda Aniden karşılaştığımızda Denizden yeni çıkmıştın Saclarında kumluydu Dudaklarındaki tuz tadıyla Beni öptüğünü, sımsıkı sarılıp Canım can diyip boynuma Sarıldığını hayal edip Bu CAN senindir diyerek Y Ü R E Ğ İ nden öpebilir miyim Senin için yazdığım yazıları Çektiğim fotoğraf karelerini Şu mutsuz dünyamda Seninle mutlu olacağımı Sana sımsıkı sarılıp SEN BENİMSİN, CANIN CANISIN Diyeceğimi ve seni hayal edip Bu can senindir diyerek Seni Y Ü R E Ğ İ N D E N öpebilir miyim Yüreğim…. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yaz ortasındaydı
Ve gece yarısı, Ve yıldızlar yörüngelerinde Ölgün ölgün pırıldarken, Daha parlak ışığında Kendisi göklerde Köle gezegenlerin arasında, Işığı dalgalarda olan soğuk ayın Soğuk tebessümüne dikmiştim gözlerimi Fazlasıyla, fazlasıyla soğuktu benim için Derken kaçak bir bulut, Geçti örtü niyetine, Ve ben sana döndüm, Mağrur akşam yıldızım, sen Senin ışığın en değerlisidir benim için Çünkü yüreğime mutluluk verir Göklerdeki gururun *******i, Ve daha çok beğenirim O alçaktaki daha soğuk ışıktan Senin uzaktaki ateşini... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bİr Sabah Aci Bİr Zİl Sesİyle Uyanacaksin
GÖzlerİnde Bİr Mahurluk Kapiya Varacaksin Yasli Bİr Postaci Bİr Mektup Verecek Sana Sasiracaksin Kekeleyerek Tesekkur Edeceksİn İcİnde Bİr Heyecan Mektubu Acacaksin Sen Bu Sİlİk Satirlari Okurken Bİlmeyeceksİn Artik Yasamadigimi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bİrde Baktimkİ Dİlber Yollarimi GÖzler Benden BaŞkasini Seversen Eger Kumral SaÇlarini Tararken Geber..gÖnlÜnde Tutma Artik Yeter AŞkin Bana ÖlÜmden Beter Benİ Birakip Gİdersen Eger SevdİĞİn Gencİ Öperken Geber...aÇmiŞ BahÇemde GÜller Dİken Dİken GÖnlÜm Senİ SevmİŞ Izdirap Çekerken Benİ Birakipta Evlenİrsen Eger SevdİĞİn Gencİn Kollarinda Geber....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana Dönersem
Paramparça bir dünyam olsa da, Sevdan içimi yaksa da, Gözlerim su yerine kan ağlasa da, Dönersem sana Bütün dertler beni bulsun ve, Dünyanın bütün namluları, Üzerime çevrilsin, Bir gün pişman olduğunda beni çok ararsın Sevgim içini yaktığı anda, Sen beni ne kadar seviyorsan Ben de senden o kadar nefret edeceğim |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözyaşlarımdan sen sorumlusun
Üşüyorum, Sensiz daha karanlık burda *******, korkuyorum. Yıldızlar soluk *******de, bense yine aynı dertte, sende... Her an seni düşünmek ne kadar zor Başım,vucudum, heryerim ağrıyor, yorgunum Seni düşünmekten, özlemekten, beklemekten Sana ait ne varsa yıkıp gittiğin ve sana dair ne varsa beslediğim Hepsi birer nöbetçi kapımda Senden kurtuluş yok bana Onlar mı bırakmıyolar yoksa ben mi gitmek istemiyorum? bilmiyorum... Bilmek neye yararki bunca vakitten sonra Seni kaybettim!!! Kayıp gittin avuçlarımın arasından Yerin doldurulmaz, acın unutulmaz Bu yaralar nasıl iyileşir, orası mechul, birde canımı nasıl yakıyor bu yaralar bir bilsen.. Ama yınede umudum var vuslata dair Nedensiz olsada, kendimi kandırıyor olsamda, var Belki o da üzgündür diyorum, onunda yaraları kanıyordur Ya seviyorsa diyorum, ya seviyorsa? Geçmi kaldık herşey için, bitti mi hikayemiz? Cevap yok... Ama yinede şunu bilmelisin; Bana gözyaşı borçlusun, Göz yaşlarımdan sen sorumlusun... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senin icin agladim** Gözyasimi sakladim**
Bir gün seversin diye** Hep Tanri’ya yalvardim** Bakislarina yandim** Gülüslerine kandim** Ne insafsiz seymissin** Bos yere sevdalandim** Yüzüm senle gülmüstü** Kalbim seni sevmisti** Neler bekledim senden** Sen de hayirsiz ciktin** Bütün dünyami yiktin!** |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hani arada dağlar var ya
Sen sanma ki yanımda değilsin Seni içime işlemişim Kırk düğüm atmışım Açılmasın diye Sen sanma ki görüşemeyiz Her dakika yanımdasın Mehtabım oldun benim Seninle uyanır oldum Seninle yattığım gibi Sabır diyorum kendime sabır Bu da geçer kavuşuruz elbet HaKsIzLiGa geLeMeM, HaTiR GöNüL DiNLeMeM! BaBaMiN OĞLUYUM BeN, KuR$uN YeRiM..... LaF YeMeM!!! Seni seven ben degil Seni arayan ben degil Seni hasret özlemiyle arayan ben degil Sana dokunmak icin yanan ben degil |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ismini günese yazdim
her safak dogsun diye, yüregine yüregimi yazdim icin yandiginda benimde yansin diye, adini canim koydum sen öldügünde bende öleyim diye |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir telefon bekliyorum SEVGILIM diye basliyan,
Ve seni seviyorum diye biten, Bir telefon bekliyorum, dün gelmesi gereken ve bugün halen gelmeyen… |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|