www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 08-29-2007, 05:58 PM   #1
Kéan aRs
Aşmış Üye

Kéan aRs Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 125
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4273
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi : Kéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond repute

Sevdalanmak bu kadar kolay değil
Her saniye sevdiğini anarsın
Aşık olmak basit bir olay değil
Gönüllerde alev olur yanarsın.

Konuştukça atar sevda pürçeği
Olur mu hiç gönül verme ölçeği
Gönüldedir bütün aşkın gerçeği
Hep kendini hayallerde sanırsın

Bak gönül kapımı açtım ben sana
Bütün sevdaları saçtım ben sana
Gel dedin sevinçten uçtum ben sana
Sevilmezsen şoka girer donarsın.
Kéan aRs çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-29-2007, 05:58 PM   #2
ƒяαмвυαz
ÇaKaL Üye

ƒяαмвυαz Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 102
Üye No: 44250
İtibar Gücü: 1759
Rep Puanı : 12977
Rep Derecesi : ƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond repute

AYRILIK YOKTUR

bak yine seninleyim yalnızlık
tek başıma, var gücümle….

ama ne kadar dayanırım bilmiyorum,
ne gülmeyi bilirim tek başıma,
ne de sevilmeyi…

sadece gecenin karanlığı ve gizemi ezberimdedir!!

kafamda büyük bir boşluk,
dursun diyorum seni
dursun orada, kalsın en içte…

ve koydum en dibe,
beklide bir daha bulmamak üzere…

sen ne dersen de,
ne istersen iste, ben yok oluncaya kadar,
benimlesin en dipte…
ƒяαмвυαz çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-29-2007, 05:58 PM   #3
ƒяαмвυαz
ÇaKaL Üye

Rep Derecesi : ƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond repute

Gidiyorsun ya bilmem kaçıncı kez… Bittim sanıyorsun.. Yanılıyorsun vefasızım.. Yanılıyorsun…

Sen benim yüreğimde, ben istediğim için güzeldin.. Ben istediğim için görüldü onca rüya.. Onca hayallere ben istediğim için ev sahipliği yaptı bu yürek… Ben var ettim seni içimde, ben yücelttim, ben… Ben istediğim için senin gözlerinde geldi baharların en güzeli, ben istediğim için en mavi umutlar senin oldu… Sana geldi tüm yollar… dedim sana… Değildi vefasızım, kader değildi.. Ben istediğim için koyduğun noktalara hep bir virgül eklendi…

Baş kaldırıyorum şimdi asi sevdana, isyanlarım diz boyu… Sana yüreğime hükmetme hakkını vermiyorum… Alıyorum elinden aşkın kural tanımaz taraflarını, sana bırakmıyorum hatıralarımı… Yokluğum yakacak ya canını eskileri andıkça, ben yanmayacağım yokluğunda… Akıllı adamın işi değil aşk… Hep duygularım hükmetti hayatıma… Artık sıra mantığımda… Orada bitiriyorum seni önce.. Can evinden vuruyorum seni, yokluğunu umursamıyorum… Maske takmaktan da vazgeçtim… Seni en uç noktada, beynimde bitiyorum..

Biliyorum ki ben var ettim bu aşkı… Seni kurdum önce hep aklımda, sonra yarattım, ezberlettim yüreğime… İnce ince işledim nakış gibi, var olduğun sürece varım dedim… Şimdi yoksun.. Yokum… İzin vermiyorum canımı yakmana, bu hakkı tanımıyorum sana.. Nasıl başlattıysam işte öyle bitiriyorum.. Şimdi son kez anıyorum seni, son kez kaçamak dokunuşların geliyor aklıma ve yüzüme düşen saçlarımın arasından sana baktığımda, kaçamak bakışlarını yakaladığım anları son kez anıyorum… Zorluyorum kendimi diye… Öpüşlerini hatırlıyorum, ama eskiden hatırladığım gibi olmuyor, sadece hatırlanıyor işte sözüm ona… Hissedilmiyor… Yapıyorum işte, bununda üstesinden geliyorum… Bitiriyorum… Öyle ki azar azar yok ediyorum benliğimde… Bir kadeh içki alıyorum masama, boğuyorum seni…Can çekişlerini görüyorum şimdi…. Diz boyu yardım çağrıların uğulduyor kulaklarımda…. Kurtarmıyorum… Bilmediğin bir şey var, onu da ben hatırlatıyorum… Kadehlerde boğulanlar, dönemezler boğanlarla aynı masaya… Ölüyorsun işte ve ben umursamıyorum…

Dedim ya, kafama göre rast gele seçip, tüm haklarına el koyuyorum….

Kimin yüreğinden kimi kovuyorsun….

-alıntı-
Old 08-29-2007, 05:58 PM   #4
ƒяαмвυαz
ÇaKaL Üye

aşk

aşkı sevebilmektir en büyük aşk,
ne sıkıntın olursa olsun,
onun kara gözlerindeki ışığı görüp,
gülümsemektir aşk��
her baktığında onun gül yüzünü görebilmektir aşk,
her dinlediğin şarkıda onu bulabilmektir aşk,
her nefes aldığında onu hissedebilmektir aşk,
aşkı sevebilmektir en büyük aşk�..
sen ağlasan da onu gülümsetebilmektir aşk,
her düştüğünde tutamasan da yanında olabilmektir aşk,
o bilmese de sevebilmektir aşk(hem de sonuna kadar..)
dedin ya ,Aşkı sevebilmektir en büyük aşk�..
tayfun soydan
Old 08-29-2007, 05:59 PM   #5
ƒяαмвυαz
ÇaKaL Üye

ben artık bu konuyu terkediyorum başka konuya gidiyorum burası ikimize dar
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Görünüm Modları

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:14 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.