![]() |
![]() |
#11 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2285
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() BİTEN SEVDANIN ARDINDAN...
Bir sevdamız vardı sevdalım... Adına Sevda diyeceğimiz, Günahsız bir de bebek.. Bu sevda bizimdi sevdalım... Bir sevdamız vardı sevdalım.. Uğrunda aylarca gözyaşı döktüğümüz. Ve bin yıl dökmek için Her şeye vardık sevdalım.. Bir sevdamız vardı sevdalım, Can diye sardığımız bir canımız.. Bana can derdin ya, O can şimdiyok sevdalım.. İşte... Bir sevdaydı bu sevdalım.. Tüm hesapların mahşere kaldıgı, Bizi bin defa yakacak, O deli sevda Bizimdi sevdalım.... Artık yok! Olmayacak artık! Biten bitti, giden gitti.. Ardında gözlerim yaşlı kaldı.. Artık sevdam yok, neyleyim bu hayatı.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben Hiç Gidemedim ki
Sen sadece bi ömrün varlığından haberdarken ben her kalp atışını seni düşünen bi ömür yapmışım Ben sevilmeyi beklememişim ki, ben sadece seni sevmeyi sevmişim Umudumun zekati kadar umut beklemişim sadece,bana dair Hiç olmamışki çektiğim acının dile dökülen ifadeleri, bir bebeğin ağlaması kadar inandırıcı Senin için ihtimaller dostum düşünceler sevgilim olmuş B€N DAHA S€Nİ S€VM€Yİ HAK€TM€Mİ$İM Kİ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() SEVDİĞİN KADAR SEVİLİRSİN
Her şey sende gizli Yerin seni çektiği kadar ağırsın Kanatların çırpındığı kadar hafif Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerin uzağı gördüğü kadar genç Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü Ne renk olursa olsun kaşın gözün Karşındakinin gördüğüdür rengin Yaşadıklarını kar sayma Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün Gülebildiğin kadar mutlusun üzülme Bil ki ağladığın kadar güleceksin Sakın bitti sanma her şeyi Sevdiğin kadar sevileceksin Güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer Ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın Bir gün yalan söyleyeceksen eğer Bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret Ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın Unutma yağmurun yağdığı kadar ıslaksın Güneşin seni ısıttığı kadar sıcak Kendini yalnız hissettiğin kadar yalnızsın Ve güçlü hissettiğin kadar güçlü Kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin İşte budur hayat! İşte budur yaşamak bunu hatırladığın kadar yaşarsın Bunu unuttuğunda aldığın her nefes kadar üşürsün Ve karşındakini unuttuğun kadar çabuk unutulursun Çiçek sulandığı kadar güzeldir Kuşlar ötebildiği kadar sevimli Bebek ağladığı kadar bebektir Ve her şeyi öğrendiğin kadar bilirsin Bunu da öğren; SEVDİĞİN KADAR SEVİLİRSİN… |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() imkansızım
imkansızımdın benim ulaşılmazımdın gecede ki en parlak yıldızımdın gidişini anlamadım gözlerindeki yaşlara dokunamadım son bir kez daha sarılamadım sana tek bakışın mıydı bunları söyleten bana tek sözün müydü sana bukadar bağlanmış mıydım sana mı çizmiştim tüm yollarımı hayatımın başında seninlemi sonlandırmıştım yaşamı mı çaresizliğin çaresizliğim unutacaksın belki beni şiirlerine üç noktayla devam edeceksin ben ilk şiirime son noktamı koyacağım seninle,senin gözlerinle gitsen bile hayatımdan almasamda kokunu hissetmesem de varlığını sen benim hep imkansızım olacaksın hep ulaşılmazım kalacaksın hiç bir şey söylemeden öylece bakışın var ya sessizce gidişin var ya uykusuzluğumun tek sebebi sahipsiz seslere kanıyorum karanlıkta arıyorum gözlerini ama tek gördüğüm karanlık sen yoksun |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() A..Ş...k...
AŞk Firtina Gİbİ İnsani Bİr SaĞa Bİr Sola Savuruyor... Kİmse Kİmseyle Oynamiyor AŞk KİŞİlerle Oynuyor.. AŞk OyuncaĞi Oluyor İnsanlar... AŞk,ne Kadarda Basİt SÖylemesİ... Kolaymidir YÜrekden Sevmesİ... Aman Aman AŞk Mi Adini Duyunca KaÇin Kİ YapiŞtimi Birakmaz Yakanizi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() An! G!d!$
Gökyüzünü yine sen ve kardeşlerin kaplamıştınız pırıl pırıl ışıldayarak Bense bir sigaramdan bir senden nefes çekmekle meşgul Sigaramın ateşi gibi sensizliğin yanmışlığıyla kavruluyorum. Kim bilir şimdi nerelerde, kiminle hangi gönüldesin Bu kadar mı acıtacaktı içimi bu ani gidişin Bu kadar mı yakacaktı bu kopuşun Acılar denizine gömdün ayağıma taşlar bağlayarak Ben seni ne çok sevmiştim senin için ömrümü yoluna sermiştim Her gecenin zifiri karanlığını aydınlatan gözlerinde kaybolmaya Güller açtıran gülüşünü mimiklerini izleyip gülmeye, İçli o denli güzel söylediğin ‘elbet bir gün buluşacağız’ diye başladığın şarkına Öyle alışmıştım öyle benimsemiştim ki hiç bunlardan kopmayacağımı zannetmiştim Aynı acıları farklı yerlerde bize çektiren bu kader değil miydi? Bizi yan yana getiren, Tüm umutların tükendiği, toprağımızın çatlayıp kuruduğu zaman yağan yağmur misali Bizi kavuşturan aynı dere yatağında sürüklenmemize sebep olan. Öyleyse neden bu ani kaçışın, sen bunu yapmazdın be gülüm söyle hadi söyle Söyle ne olur yaratan aşkına söyle neydi seni insafsızca değiştiren. Ben artık bittim, eski günlerime dönmek istemiyorum artık sensiz yaşamak mı asla. Alışamıyorum anla sensizlik inan öyle zor ki tüm dünyayı yükleseler omzuma Ne bu kadar zor gelirdi ne de bu gidiş kadar acı verirdi güçsüz şu vücuda, Hiçbir şeyim düzgün gitmedi ki şu dünya da baksana yaradana ettiğim dualar, Sensiz olacaksam al canımı diye ettiğim feryatlar bile tutmuyor kabul görmüyor Ah canım ama inan bu acı bu yıkılmışlığa rağmen hala bu gözler seni bekliyor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() BeNi NeReDe..?
beni nereye koyuyorsun böyle? neresinde yaşıyorum yüreğinin? var mıyım senin için, *******inin masalsı düşü ben miyim yoksa kendin misin?... beni sığdırabiliyor musun içine? hangi yana baksam tünel; sonsuz uçurumlar gibi dipsiz ve kuyu hani içinin aynasıdır ya sevdiğin, benim aynamda karanlık aksetmekte... öyleyse anlarım ki ben de yokum sen de. beni nerede yaşatıyorsun söyle? cennetin miyim senin, amber kokulu bahçelerinde gezindiğin? yoksa kaybolduğun kör kuyun mu, dehliz yalnızlıklarını yitirdiğin? artık anlamsız geliyor tüm sorular yanıtlarını bir gün verecek olsan bile ben de bir şeyler buram buram, ben de çok şey ılık ılık, ben de sen acıtarak, kanayarak eksiliyor... ben seni bunca zamana ağırlayamazken ruhumda aitsizliğim çaresiz çoğalıyor... ve görüyorum aynada yüzü silinmiş suretimi sen bende herşeysin belki ama ben sende yitiyorum için için... beni nerelerde arıyorsun öyle? yüreğine sor bir de mutlaka cevabı gelecektir sessizliğinin... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() BeN Seni Sensiz Sevdim
Ben seni severken Sen yanımda yoktun ki! Ben seni özlerken Sen bilmiyordun ki! Ben seni sensiz sevdim... Sen yokken bakışların vardı Beynime kazınmış Nereye baksam oradaydılar, Ben seni sensiz sevdim.. Göremesem de, rüyamdaydın, Sevmesen de, kalbimin derinliklerindeydin Ve kimse seni oradan çıkaramayacak. Sen bile! Ben seni sensiz sevdim... Sen olmasan da, hayalin vardı, Sen olmasan da, şarkılar vardı; Seni hatırlatan... Sen olmasan da, her dakika aklımdaydın. Ben seni sensiz sevdim... Sen olmasan da,yıldızlar vardı, Sen olmasan da,bulutlar vardı, Sen olmasan da,günbatımları vardı, Sen olmasan da,denizler vardı... Ben seni sensiz sevdim... Aslında sen hep vardın, Aynı şehirde,aynı sokakta, “Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum”ama; Ben seni sensiz sevdim... Ne olurdu sende beni sevseydin? Ne olurdu bu kadar gözyaşı dökmeseydim? Ama inanıyorum ki sen uyandıracaksın beni, Hani kıyamet koptuğunda... Ben seni sensiz sevdim... Neden sevdim bilmiyorum ama çok sevdim!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() AYRILIK MI BU GİDİŞ
Hep gözlerini sakladın benden. Sen kaçtın ben yoruldum. Kanat açtın denizlere. İzlerini aradım her adımımda. Işıklarda yansıdın yüreğime. Kelimelerde yelken açtın, Tanımadan bilmeden görmeden, Çocuksu coşkularıma. Bilmek hakkımsa bilmeliyim. Bu bir heyecansa dinmeliyim. Örselenmişse gerçekler, Yalnızlık limanındaki,tek tekne bensem Gafil ömrümü sürüklenmeden yaşamalıyım.. Bir kemanın sesidir yüreğimdeki. Bir türkünün destanıdır yazdığım. Bir dağ çiçeğidir yalnızlığım, Ulaşılması güç, kokusu muhteşem olan.. Yinede, Bilmek hakkımsa bilmeliyim. Yokluğunun izinden gitmekse hissetmeliyim. Karanlıksa önüm aydınlığı çağırmalıyım. Ayrılıksa gözyaşlarıyla çağlamalıyım. Ama diz çökmeden ve sana görünmeden |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Sana.....
Sana çiçekler getirsem en bakir dağlardan .. Güller getirsem kan rengi Uykusuz *******de işlenmiş özlemler getirsem. Ve bir akşam çıkagelsem gün batarken .. Yorgun kollarımda hasret Yüreğimde seni. ... Bilirim daha gelmeden beni .. Haber verecekler geldiğimi Ve işte o zaman .. Ne sen bir kelime söyleyebileceksin .. Ne de ben anlatabileceğim neler çektiğimi .. .. Sana iki uzun saat sunsam gece nöbetlerimden .. İki çileli saat senin bilmediğin .. Sonra her saniye hesap verdiğim acılarım .. Bir kara taş gibi karşına diksem .. Ve barut kokan ellerimle bir akşam .. ANİDEN ÇIKAGELSEM........................, |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|