![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57937
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ağlama gözlerim ağlama artık
Ben o vefasızı çoktan unuttum Oysa ne güzel hayaller kuruyorduk Yıkılan o değil yalnız ben oldum İsterdim benide bir yuvam olsun Ellerimden tutan bir eşim olsun Kollarına alıp sevenim olsun Olmayan şansıma yazıklar olsun Gülmedi yüzüm,hiç gülmeyecek Acılar hep peşi sıra gelecek Bu şansızlık benden hiç gitmeyecek Olmayan şansıma yazıklar olsun
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
İsyanın ben olacağım
Ufacık bir damla olacağım bardağını taşıran Yeşil yanıpta geçmeyen arabalara kızgınlığın Annene bağırdığın o anın Her şeyi fırlatıp yıktığın zamanın Yalnız başına ağladığın anların Masumu suçlu sandığın Aşka inançsızlığın O kendine yenik ,çekilmez pişmanlığın Pahalıya ödetilen ukalalığın Gelecekte ki kaygın Sevdiğini mutlu edemeyen tavrı bir adamın Keşke diye sayıklamaların olacağım.
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir rüzgar olsam, kara saçlarını okşasam.
Yatağındaki yorgan olsam, kucaklayıp bağrıma bassam. Allahın çağırdığı gün, cennettin kapısını sana ben açsam, Ben olduğumu bilirmiydin? İçinde bir his olsam, anımsadığında beni gözlerini parlatsam. Deniz kenarında, daldığın o boşlukta, tepende dolaşan bir martı olsam. Dertlerine derman, içini ferahlatacak bir su olsam, Ben olduğumu bilir miydin? Dağın tepesinde eğik bir ağaç olsam, yanıma geldiğinde dik dursam. Bağda bir salkım üzüm olsam, ağızına aldığında bal gibi erir olsam. Beyaz bir güvercin olsam, her sabah pencerenin önüne konsam. Ben olduğumu bilir miydin? Yanık bir türkü olsam, her gün dilinde dolaşsam. Gökte kücük bir yıldız olsam, geceni ay gibi parlatsam. Bir melek olsam, yatarken seviyorum diye kulağına fısıldasam. Ben olduğumu bilir miydin? Canım oraları seni geride bıraktım, Senden değil ben allahıma kaçtım. Ayrılmadım ama hala seninleyim, Kalbine sor, cevap veren ben olduğumu bilirsin
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ben öleyim aşk elinden,
Kalanlar sürsün sefayı... Umutlarımı elimden, Çalanlar sürsün sefayı... Kalp kırıp ta hak yemeye, Aşk yerine kin ekmeye, Bu dünyaya kan dökmeye, Gelenler sürsün sefayı... Mevlam huzuruna çöktüm San'a geldim,boyun büktüm Pişman oldum,çok yaş döktüm, Gülenler sürsün sefayı... Her dem yokluk kaygısına, Yoktan ölmek korkusuna Derin gaflet uykusuna, Dalanlar sürsün sefayı... Hüsam dediler saz ile Kaçtılar işve,naz ile Onca vefasız kız ile, Gelinler sürsün sefayı...
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Nedir senden çektiklerim
Nedir bana ettiklerin Söyle ismi nedir zalim Vur beni de ben öleyim... Çektiğimi kimse çekmez Sükutumu kimse bilmez İçim kanar yüzüm gülmez Vur beni de ben öleyim... Ateş oldun beni yaktın Zehir olup kana aktın Bilmedim sana ne yaptım Vur benide ben öleyim... Ben öleyim yar Ben göçeyim yar Senle acı çekmektense Vur öleyim yar...
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hayatımdan son kez çıktığın o gün
Bütün güzellikleri bir bir kuruttun Her şeyi bırakıp gittiğini sanma Beni benden ayırıp yolda unuttun Saatimi hiç kurmadım yokluğunda Geceydi uyandığım her sabahta Artık ben, ben olmadan yaşıyorum Belki de olamam bir daha Hiçbir şeye tahammülüm kalmadı Bensiz kalan bana bile Hiçbir şey geri getiremez beni Ben bile bilmiyorum gittiğim yeri Ne yeni bir aşk, ne yeni bir sevgili Senin kadar sıcak değil kimsenin eli Kimsenin gözlerine bakamıyorum Artık ben, ben olmadan yaşıyorum Herkesi sana benzetip Hiç kimseyi yerine koyamıyorum Ne ******* rahatlatıyor beni, ne gündüzler Gittiğim her yerde varlığın beni gizler Gittiğim her yerde kendimi arıyorum Artık ben, ben olmadan yaşıyorum Sensiz *******imi sayamadım, çokluğundan Hüzünlerime sarılıp uyuyamadım, yokluğundan Sesini kıstım artık çığlıklarımın Bir kere bile olsun duymadığından Şimdi uykusuz geçirdiğim her gece Sensiz ve bensiz bir yalnızlığa bürünüyorum Bana ben değil sen lazımsın sadece Artık ben, ben olmadan yaşıyorum
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ben Olmak İstedim Gözlerine Bakan
Gecenin Göz Gözü Görmeyen Karanlığında Ya da, Yanaklarıma Kadar Savrulan Teninin Cehennem Sıcaklığında Ben Olmak İstedim Alev Alev Kavrulan... Bir Sigara İçimi Sevgilerde Bir Fırt Mutluluk İstemedim, Ve Umulmadık Bir An, Yalnızlığını Avucuma Tutuşturup Alıp Başını Gitmeni İstemedim... Bir Dünya Diledim Yaşanmaya Değer Ve Bir Ömür Seninle Beraber... Aklını Çelse de Uslanmaz Bir Aşk, Deli Tutkularla Kabarıp Dursa da Özlemler Denizin, Ben Olmak İstedim Kalbinin Tiryakisi Vazgeçilmezin..
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir gül olmalıydım
Açmak için gönül bahçende Ya da bir söğüt olmalıydım Etrafında salkım saçak... Bir rüzgar olmalıydım Esmek için saçlarında Ya da bir çınar olmalıydım Gölgesinde seni uyutacak Bir kuş olamlıydım Varmak için yanına Ya da bir fidan olmalıydım Sevginle büyüyecek.. Bir ben olmalıydım İçini yakıp kavuracak Ya da bir sümbül olmalıydım Seninle karışacak... Bir ben olmalıydım Varlığınla yaşayacak Ya da bir fulya olmalıydım Rengini sevdama katacak.
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Karanlık sokaklarda bir başına
ağlayacaksın sessizce köşe başlarında yalvaracaksın Allah’a beni kurtar diye yalvaracaksın, yanında ben olmayacağım. Yaşadığımız günler gelecek aklına yaptığın hataların varacaksın farkına ne yaptığını bilmeden döneceksin şaşkına şaşıracaksın, yanında ben olmayacağım. İsyan edeceksin yaşadığın günlere derdini anlatacaksın bahçendeki güllere gitmek isteyeceksin her gün ölüme ölemeyeceksin, yanında ben olmayacağım. Saatler geçmez, günler çekilmez olacak aklında hep soru işaretleri kalacak ******* bitmeyecek, güneş hiç doğmayacak karanlıkta kalacaksın, yanında ben olmayacağım. Dostların seni bir bir terkedecek dertlerin çoğalacak, ümitlerin bitecek herkes arkandan vefasız diyecek yalnız kalacaksın, yanında ben olmayacağım. Seven yürekler senin için isyan edecek âşıklar hep peşinden beddua edecek toprak bile seni kabul etmeyecek kovulacaksın, yanında ben olmayacağım.
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hiç kimse gülümsemedi
Belkide karşımda Bu kadar kadere inat. Ve; Hiç kimse öğretemedi bana, Senden başka, Nasıl bakılacağını hayata. Bense; Hiç kimsenin yerinde olmak istemedim, Sen olmak istediğim kadar… Sırf bir kerecik olsun O yosun yeşili gözlerinle Kadere karşı gülümseyip Tepeden bakabilmek için dünyaya…
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 30 (0 üye ve 30 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|